Mamak'ta Bayram Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Mamak'ta Bayram Seferberliği

Mamak\'ta Bayram Seferberliği

Mamak Belediyesi, Kurban Bayramına sayılı günler kala bütün birimleriyle alarma geçti.

02.10.2014 11:48  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala bütün birimleriyle alarma geçti. Mamak'ı sayılı günler kala Kurban Bayramı'na hazırlayan ekipler, rutin olarak yapılan çalışmalarını sıklaştırarak bayramda da yoğun bir şekilde mesai yapacak. İlçede topyekün temizlik çalışması başlatan temizlik işleri ekipleri gece gündüz demeden birçok noktada cadde ve sokakların temizliğini yapıyor. Bayramda da yoğun bir şekilde mesai yapacak olan temizlik ekipleri kesintisiz hizmet anlayışıyla çalışıyor. İlçe temizliğinin öncelikli hizmet olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Kurban Bayramı münasebetiyle temizlik çalışmalarımıza hız kazandırarak, camilerimizi, sokaklarımızı, mahallelerimizi, parklarımızı pırıl pırıl yapıyoruz. Çalışmalarımız bayramdan sonraki süreçte de devam edecektir. Amacımız, vatandaşlarımıza daha temiz ve daha sağlıklı bir ilçe sunmak" dedi.

ÖNCE SÜPÜRÜYOR, SONRA YIKIYOR

Haftanın yedi günü yirmi dört saat çalışmalarını yürüten ekipler rutin çalışmalara ek olarak daha fazla ekiple Mamak'ı bayrama hazırlıyor. Ekipler başta pazar yerleri olmak üzere, pek çok cadde, sokak ve kaldırımı deterjanlı suyla yıkıyor. Yine çöp konteynırı yıkama aracıyla bütün çöp konteynırları hijyenik suyla dezenfekte ediliyor.

TEMİZLİK VE DENETİM HER NOKTADA DEVAM EDİYOR

Mamak Belediyesi zabıta ekipleri de Mamaklıların daha güzel bir bayram geçirmesi için seferber olmuş durumda. Ekipler yaklaşan bayram öncesinde denetimlerini daha çok unlu ve şekerli gıda üretimi gerçekleştiren esnaf üzerinde yoğunlaştırdı.

CAMİ VE MEZARLIKLARDA TAMAM

Mamak'ta camilerin temizliğini rutin olarak yürüten Destek Hizmetleri Müdürlüğü de bayram öncesinde merkez camileri tekrar elden geçirerek Kurban Bayramı'na hazırladı. Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekanlar arasında gelen mezarlıklar da, Mamak Belediyesi ekiplerince temizlendi. Mezarlıklarda kuruyan otlar, dikenler, atılan çöp ve katı atıklar temizlendi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ta Bayram Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement