Mamak'ta Capoiera Kurs Kayıtları Başladı - Son Dakika
Yerel

Mamak'ta Capoiera Kurs Kayıtları Başladı

Çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor yapıp sağlıklı yaşamaları için çeşitli kurslar düzenleyen Mamak Belediyesi, spor branşları arasına müzik, dövüş, akrobasi, dans ve daha birçok faktörü bir arada sunabilen tek branş Capoeira’yı da ekledi.

24.08.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor yapıp sağlıklı yaşamaları için çeşitli kurslar düzenleyen Mamak Belediyesi, spor branşları arasına müzik, dövüş, akrobasi, dans ve daha birçok faktörü bir arada sunabilen tek branş Capoeira'yı da ekledi.

Yaklaşık 700 yıl önce Afrika'da doğarak tüm dünyaya yayılan, bu nedenle adına 'Özgürlüğe Giden Yol' denilen ve kısa zamanda büyük ilgi gören Capoeira'ya Mamak Belediyesi Başak Gençlik ve Spor Merkezi'nde kayıtlar başladı.

DÖVÜŞ SANATI VE DANS BİR ARADA

Cumartesi ve pazar günleri saat 11.00-13.00 arası gerçekleşecek ve yediden yetmişe her yaş grubundan kişilerin başvurabileceği Capoeira kursu, içinde uzakdoğu sporu olarak bilinen karate, judo, taekwondodan figürler, dans, akrobasi ve canlı müzik olmak üzere her şeyi barındırıyor. Mamaklı gençlere yeni bir alternatif spor dalı olacak Capoeira ile kursiyerler kendilerini savunmayı öğrenirken aynı zamanda sosyalleşip, vücutlarını esnetecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ta Capoiera Kurs Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement