Mamak'ta Esrarengiz Yangının Sırrı Çözüldü - Son Dakika
Güncel

Mamak'ta Esrarengiz Yangının Sırrı Çözüldü

Mamak\'ta Esrarengiz Yangının Sırrı Çözüldü

Mamak'ta esrarengiz yangının sırrı çözüldü Hüseyin ÖZBALI/ANKARA, (DHA)- ANKARA'nın Mamak İlçesinde, 17 Mart Salı günü akşam saatlerinde esrarengiz bir şekilde yaşanan olayın sır perdesi jandarma ekiplerince çözüldü.

30.03.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak'ta esrarengiz yangının sırrı çözüldü

Hüseyin ÖZBALI/ANKARA, (DHA)- ANKARA'nın Mamak İlçesinde, 17 Mart Salı günü akşam saatlerinde esrarengiz bir şekilde yaşanan olayın sır perdesi jandarma ekiplerince çözüldü. Tek başına yaşayan 68 yaşında Ş.Y., evinde çıkan yangın sonucu hayatını kaybetti.

Yangınla ilgili Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri geniş çaplı bir inceleme başlattı. Yapılan detaylı inceleme sonucunda yangının kasten çıkarıldığı ve eve zorla girildiği tespit edildi. Şüphelilerin, evde kalan Ş,Y. adlı vatandaşı bayılttıktan sonra arama yaptıkları, ancak evde bulunan 30 bin TL parayı bulamayınca, parmağında bulunan bir adet yüzüğü ve boynunda asılı bulunan cüzdanın içindeki 30 TL para ile gasp ettikten sonra evi kolonya dökerek yaktıkları tespit edildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Mamak İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince bölgede bulunan birçok kuyumcu ve işyeri araştırıldı. Aile, akraba ve mahalle sakinlerinin ifadeleri alındı. Elde edilen bilgiler sonucu gaspı gerçekleştiren şüphelilerin H.U., K.İ. ve T.E. isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından yapılan başarılı operasyon sonucu, H.U. ve T.E. yakalandı. H.Ü ve T.E. nin yapılan çapraz sorgulamasında işledikleri suçu kabul ederek, soğukkanlılıkla olayı nasıl gerçekleştirdiklerini itiraf ettiler.

Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. K.İ.' nin ise yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mamak'ta Esrarengiz Yangının Sırrı Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement