Mamak'ta İlk İftar Belediye Personeline - Son Dakika
Yerel

Mamak'ta İlk İftar Belediye Personeline

Mamak\'ta İlk İftar Belediye Personeline

Mamak Belediyesi personeli, Başkan Mesut Akgül'ün davetiyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde yeniden bir araya geldi.

01.07.2014 11:18  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi personeli, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün davetiyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde yeniden bir araya geldi.

Mamak Kapalı Pazaryeri'nde gerçekleşen iftar yemeğine, Akgül'ün yanı sıra Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Meclis İkinci Başkan Vekili Ali Aydın, Grup Başkan Vekili Faruk Gültekin, AK Parti Grup Sözcüsü Hamza Aydoğdu, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli aileleriyle birlikte katıldı. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde personeliyle birlikte orucunu açan Akgül, Mamak'a hizmet eden mesai arkadaşlarıyla bir arada iftar yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Akgül, "Beş yılı aşkın süredir Mamak'ın hep birlikte hizmetkarlığını yapıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da tüm personelimizle büyük bir aile olarak bir araya gelerek hep birlikte iftar sofrasında eş ve çocuklarımızla birlikte iftar yapıyoruz. Bizler yerel yöneticiler olarak her alanda paylaşmayı öne çıkarıyoruz. Sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getiriyoruz ve mümkün olduğunca mütevazı sofralarda iftar ederek, zengin fakir gözetmeksizin aynı sofrada iftar etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm personelime teşekkür ediyor, tekrar bir iftar sofrasında buluşmayı diliyorum "dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ta İlk İftar Belediye Personeline - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement