Mamak'ta Muhtarlara Destek - Son Dakika
Yerel

Mamak'ta Muhtarlara Destek

Mamak’ta hizmet veren muhtarlara yönelik desteğini her geçen gün artıran Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Küçükkayaş Mahallesi Muhtarı Serkan Çetintaş’ı ziyaret etti.

25.03.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak'ta hizmet veren muhtarlara yönelik desteğini her geçen gün artıran Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Küçükkayaş Mahallesi Muhtarı Serkan Çetintaş'ı ziyaret etti.

Daha önce Mamak'ta bulunan muhtarlık binalarını baştan sona yenileyen Mamak Belediyesi, son olarak Küçükkayaş Mahallesi muhtarlığını yeniledi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'ta bulunan mahalle muhtarlarının vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmeleri için öncelikli olarak fiziki mekanlarının iyileştirilmesi gerekiyordu. Bizler göreve geldikten sonra muhtarlık binalarında kapsamlı bir yenileme çalışması yaptık. Önemli olan Mamaklı vatandaşlarımızın en güzel şekilde hizmet almasıdır. Bu manada muhtarların hizmet verdikleri binaları belli bir standarda kavuşturarak hem muhtarlarımızın hem de Mamaklıların hizmetine sunduk. Bilgisayar ve yazıcı desteğiyle birlikte artık Mamaklılar çok daha hızlı ve kaliteli hizmet alıyor" dedi.

Muhtarlık binasında yapılan çalışmalar için Akgül'e teşekkür eden Küçükkayaş Mahallesi Muhtarı Serkan Çetintaş, belediye hizmetlerinin Küçükkayaş sakinlerince büyük bir memnuniyetle karşılandığını dile getirdi. Çetintaş ayrıca Mobil Anaokulu uygulaması kapsamında Küçükkayaş'a giden eğitim otobüsünün vatandaşlar arasında büyük bir memnuniyetle karşılandığını söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ta Muhtarlara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement