Mamak'ta Öğretmenler Buluştu - Son Dakika
Yerel

Mamak'ta Öğretmenler Buluştu

Mamak\'ta Öğretmenler Buluştu

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle özel bir program düzenledi.

26.11.2016 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle özel bir program düzenledi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nden düzenlenen programa Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, ilçede çeşitli okullarda görev yapan okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Mamak Kaymakamı Ali Mantı, "Öğretmenlerimiz ülkemizin her köşesinde görev yapıyor. Sizlerden istirhamım doğru düşünen, hak ve hakikati savunan, ülkesine ve milletine bağlı nesiller yetiştirmesizdir" ifadelerini kullandı.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise toplumların ilerlemesinin eğitimle mümkün olacağına değinerek, "Sizler bu milletin istikbalini hazırlıyorsunuz. Gönülden gelen çok önemli bir vazife icra ediyorsunuz" dedi. Programda bir konuşma yapan Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney'de, "Bir harfin yükü bir dağ yükü gibidir. Harfle sembolleşen ilimdir, irfandır, erdemdir" şeklinde konuştu.

Adaylığı sona eren öğretmenler yemin etti

Programda Mamak'ta bulunan okullarda öğretmenler arası yapılan resim, şiir, mektup yarışmasında dereceye giren öğretmenlerin plaketleri de verildi. Programda ayrıca adaylığı sona eren genç öğretmenler yemin etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ta Öğretmenler Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement