Mamak'ta Parklar Bahara Hazır - Son Dakika
Yerel

Mamak'ta Parklar Bahara Hazır

Sıcak havaların iyiden iyi kendini hissettirmesiyle birlikte Mamaklı vatandaşlar parklara akın etmeye başladı.

07.04.2016 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıcak havaların iyiden iyi kendini hissettirmesiyle birlikte Mamaklı vatandaşlar parklara akın etmeye başladı. Mamak Belediyesi kış aylarının sonunda park ve bahçelerde başladığı tamirat ve tadilat işlerini büyük bir hızla tamamlayarak parkları bahara hazır hale getirdi.

Üç yüzden fazla parkın, dev rekreasyon alanlarının bulunduğu Mamak'ta parklarda öncelikli olarak eskiyen yıpranan oturma grupları tamir edilerek yenilendi. Çocuk oyun gurupları ve spor alanlarında gerekli tamirat işleri yapıldı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: "Her geçen gün park sayısını artırdığımız Mamak'ta parklarımızın mevsimlik bakımlarını da ihmal etmiyoruz. Eskiyen, kırılan, yıpranan park mobilyaları, çocuk oyun gruplarını, spor aletlerini yeniliyoruz. Park ve bahçelerimizde kullanılan bütün malzemeler en iyi kalite, yüksek standartlarda kendi atölyelerimizde imal ediyoruz" dedi.

YENİ SPOR ALETLERİ EKLENİYOR

Vatandaşları spora teşvik etmek için parklara yeni spor aletleri de ekleyen Mamak Belediyesi baharla birlikte mevsimlik çiçek, petunya, menekşe, lale dikimlerini de gerçekleştirdi. Parklarda yapılan peyzaj çalışmalarıyla Mamak'ta bahar tüm güzelliğiyle yaşanacak. Parklarda led aydınlatmalara ağırlık veren Mamak Belediyesi gece aydınlatmalarıyla da parklarda görsel bir şölen oluşturuyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ta Parklar Bahara Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement