Mamak'ta Taksi Durakları Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Mamak'ta Taksi Durakları Yenileniyor

Mamak\'ta Taksi Durakları Yenileniyor

Mamak'ta Şafaktepe Mahallesinde bulunan Şehitlik Taksi Durağı yenilenerek hizmete açıldı.

14.12.2013 10:34  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şafaktepe Mahallesi'nde bulunan Şehitlik Taksi Durağı yenilenerek hizmete açıldı.

Taksi durağının açılışına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Mamak Belediye Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, durak esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Taksici esnafının zor şartlarda çalıştığını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bizler gün içerisinde nadiren trafiğe çıkmamıza rağmen bunalıyoruz. Taksici esnafı ise gün boyu yaşadığımız kente hizmet ederek direksiyon başında. Yenilenen yerlerinizle birlikte en azından durakta geçirdiğiniz ve dinlendiğiniz zamanlar çok daha kaliteli olacak" şeklinde konuştu.

Şehitlik Taksi Durağı'nın açılışında konuşan Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner kendisinin de geçmişte taksicilik yaptığını hatırlatarak, "Çok zor şartlarda çalıştık. Sıcak suyu dahi diğer esnaf arkadaşlardan temin ediyorduk. Fakat şimdi baktığımızda mutfağından tuvaletine, klimasından oturma alanına her imkan düşünülüyor. Duraklarımızı yenileyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e ve yer tahsisinde bizlere her zaman yardımcı olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e teşekkür ederiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ta Taksi Durakları Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement