Mamak'ta Uğur Işılak Coşkusu - Son Dakika
Magazin

Mamak'ta Uğur Işılak Coşkusu

Mamak\'ta Uğur Işılak Coşkusu

Mamak Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca her akşam farklı mahallelerde gerçekleştirdiği mahalle iftarı Yeşilbayır Mahallesi’nde yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.

13.07.2014 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca her akşam farklı mahallelerde gerçekleştirdiği mahalle iftarı Yeşilbayır Mahallesi'nde yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Şahapgürler pazaryerinde düzenlenen iftara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı. Akgül, "Ramazan Ayı boyunca vatandaşlarla birlikte iftar yapmak ve Ramazanın maneviyatını hep birlikte yaşamak için mahalle iftarları düzenledik" dedi. İftar sonrası Ramazan etkinlikleri kapsamında sevilen sanatçı Uğur Işılak sahne aldı.

8 BİN KİŞİLİK DEV KORO

Kendine has tarzıyla 20 yılı aşkın müzik yaşamını geride bırakan sevilen sanatçı Uğur Işılak, konser alanını dolduran hayranlarına en sevilen şarkıları seslendirerek unutulmayacak bir Ramazan akşamı yaşattı. Konser alanını dolduran yaklaşık 8 bin kişi hep bir ağızdan sevilen sanatçıya eşlik etti. 2 saat boyunca sahnede kalan Işılak, Ramazan etkinliklerini çok önemsediğini belirterek, Ramazan coşkusunu hissettirdiği için Başkan Akgül'e teşekkür etti. Konser sonrası sanatçıya çiçek veren Akgül, "Vatandaşlarımıza teravih namazı sonrası hoş vakit geçirmeleri amacıyla bu konseri düzenledik. Bugün aramızda sesiyle, yorumuyla ve düşünceleriyle her zaman gönlümüzde yer eden usta sanatçımız bulunuyor. İnşallah bundan sonraki günlerde de birbirinden değerli sanatçıları sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti'nin seçim kampanyasında kullandığı "Dombra" şarkısı ile konserine son veren Işılak, alanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu. Gelecek sene Ramazan ayında da konser için söz veren Işılak, Akgül'e Mamaklılarla kendisini buluşturduğu için teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Mamak'ta Uğur Işılak Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement