Mamak'ta Yeşil Alan Miktarı Her Geçen Gün Artıyor - Son Dakika
Yerel

Mamak'ta Yeşil Alan Miktarı Her Geçen Gün Artıyor

Mamak\'ta Yeşil Alan Miktarı Her Geçen Gün Artıyor

Kent estetiği ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren ve her geçen gün Mamak’ta kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıran Mamak Belediyesi bu yıl içerisinde 7 yeni parkı daha tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

11.08.2015 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kent estetiği ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren ve her geçen gün Mamak'ta kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıran Mamak Belediyesi bu yıl içerisinde 7 yeni parkı daha tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Yeni parkların hizmete başladığı mahalleler ise Ortaköy, Kutludüğün, Kusunlar, Üreğil, Türközü ve Mutlu Mahalleleri. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; "65 mahallenin bulunduğu Mamak'ta 300'den fazla park bulunuyor ve bu rakam her geçen gün artıyor. Ayrıca vatandaşlardan gelen park taleplerini de değerlendiriyor talep edilen nokta eğer uygunsa oraya da park yapıyoruz" dedi.

PARK SAYISI 325'E YÜKSELDİ

Yeni yapılan parklarla birlikte Mamak'ta ki park sayısı 325'e yükseldi. Eski parklarda da kapsamlı revize çalışmalarının da sürekli devam ettiği Mamak'ta, parklar vatandaşlara yeşili ve huzuru bir arada sunuyor. Düzenli olarak yapılan peyzaj çalışmaları ile yılın büyük bölümünü yeşilin en güzel tonları ile buluşturan parklarda spor, dinlenme ve çeşitli aktivitelere imkan tanıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ta Yeşil Alan Miktarı Her Geçen Gün Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement