Mamak Yeni Bir Aile ve Kültür Merkezine Daha Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Mamak Yeni Bir Aile ve Kültür Merkezine Daha Kavuşuyor

Kentsel dönüşüm, spor ve kültürel yatırımlarıyla birçok ilke imza atan Mamak Belediyesi, yeni bir tesisi daha Mamaklıların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

06.05.2015 13:03  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın yeni yıldızı Mamak'ta kentsel dönüşüm, spor ve kültürel yatırımlarıyla birçok ilke imza atan Mamak Belediyesi, yeni bir tesisi daha Mamaklıların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Mamak Belediyesi adını 2012 yılında kaybettiğimiz ünlü halk ozanı Neşet Ertaş'tan alan Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi'ni hizmete açıyor. Mamaklı kadınların en büyük destekçisi olan Mamak Belediyesi merkezin açılışını da yine anlamlı bir tarihte gerçekleştirecek. 10.05.2015 tarihinde anneler gününde açılışı yapılacak olan tesis başta Yeşilbayırlılar olmak üzere tüm Mamaklılara hizmet verecek. Mamak'ta büyük bir dönüşüm yaşandığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'ta başlattığımız değişim rüzgarını yalnızca kentsel dönüşümle sınırlamadık. Bizler kentsel dönüşümün yanı sıra Mamak'ta sosyal, kültürel ve spor tesislerine de yaparak Mamaklıların hizmetine sunuyoruz. Bir yandan yılların getirdiği sorunları çözerken bir yandan da ihtiyacı hissedilen büyük yatırımları Mamaklıların hizmetine kazandırıyoruz. Anneler gününde hizmete açacağımız Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi'nden Mamaklı kadınlarımız birçok konuda hizmet alacak" dedi.

KAPSAMLI BİR TESİS DAHA HİZMETE BAŞLIYOR

Yeşilbayır Mahallesi'nde yapılan Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi son derece kapsamlı hizmetlerde bulunacak. Düğün salonu, havuzlu bahçesi, dinlenme alanları, derslikleri, idari ofisleri, kültürel sergi ve kermes alanı, etüt odaları, bilgisayar odaları bulunan tesis yılın 12 ayı hizmet verecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Yeni Bir Aile ve Kültür Merkezine Daha Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement