Mamaklı İş Adamlarından Başkan Akgül'e Tam Not - Son Dakika
Yerel

Mamaklı İş Adamlarından Başkan Akgül'e Tam Not

Mamaklı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı İbrahim Engin ve dernek üyeleri, Mamak'taki yatırımları gezdi.

01.10.2014 11:52  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamaklı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı İbrahim Engin ve dernek üyeleri, Mamak'taki yatırımları gezdi.

Mamak Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Bozdağ'ın yatırımları anlattığı proje gezisi kapsamında bölgede yapımı tamamlanan ve çalışmaları devam eden 40'tan fazla yatırımı yerinde görme fırsatı yakalayan iş adamları, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün ilçenin ihtiyaç duyduğu yatırımların Mamak'a gelmesi noktasında olağanüstü gayretini geziyle gördüklerini belirttiler. Belediye hizmetlerinin Mamak'ta ne kadar olumlu değişikliklere sebep olduğunu gördüklerini kaydeden Mamaklı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Engin, "Başkanımızın hizmetleri 3-5 saat içerisinde gezmekle bitmeyecek kadar çok. Pek çok alanda önemli hizmetlere imza atılmış. Mamak en hızlı gelişen ilçelerden birisi. Nasıl bu kadar gelişim kaydettiğini öğrenip bir nebze kendimize pay çıkarmaya geldik. Mamak'ta hayata geçirilen her türlü proje, tamamlanan her türlü yatırım iş adamlarımızı son derece memnun ediyor. Yatırımlarımız başkanımızın projeleriyle daha da değer kazandı. 50 yıldır Mamak'tayım. Mamak'ta bir tünel olduğunu bile bilmiyordum. Başkanımızın sayesinde tarih de gün yüzüne çıkmış. Mamaklı sanayici ve iş adamları olarak yatırımlara hayran kaldık. Cumhuriyet tarihi boyunca Mamak'ta yapılmayan hizmetlerin ilk defa yapıldığını ve başkanımızın 5 bin kişilik kapalı spor salonu, yüzme havuzu, şehir stadı, Şafaktepe tarihi tünel ve konağı, üniversite alanı gibi ilklere imza attığını gördük. Başkanımızın her zaman yanındayız, kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Gezi kapsamında ilk durak kentsel dönüşüm projelerinin uygulandığı alanlar oldu. Ardından kapalı pazarlar, aile merkezleri, bilgi evleri, gençlik ve kültür merkezleri, spor yatırımları, konaklar ve rekreasyon alanlarını gezen heyete gezi sonunda yemek ikram edildi. İş adamlarının Mamak'ın ekonomisine de, ticaretine de büyük katkı sağladığını belirten Akgül, Mamak'ın bu yatırımlar sayesinde değiştiğini ve değişmeye de devam edeceğini kaydetti. Mamak'ın istihdamına katkıda bulunmak için iş adamlarını Mamak'a yatırım yapmaya davet eden Akgül, "Mamak'ın dört bir yanında yaptığımız ve Mamak için birçoğu ilk olan yatırımlar bölgenin kaderini değiştirdi. İlçemizin cazibesi her geçen gün artıyor. Mamak'ı güzel günler bekliyor. Hepimiz Mamak'a hizmet ediyoruz. Hep birlikte daha güzel işler başaracağız" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamaklı İş Adamlarından Başkan Akgül'e Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement