Mamaklı Kadınlar Sporla Formda Kalıyor - Son Dakika
Yerel

Mamaklı Kadınlar Sporla Formda Kalıyor

Mamak Belediyesi, birbiri ardına hizmete açtığı spor kompleksleri, spor salonları, açık-kapalı spor alanlarının yanı sıra spor okullarıyla da yaşamın her anını sporla buluşturuyor.

10.09.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi, birbiri ardına hizmete açtığı spor kompleksleri, spor salonları, açık-kapalı spor alanlarının yanı sıra spor okullarıyla da yaşamın her anını sporla buluşturuyor.

Mamaklıların uğrak yerlerinden biri olan Mamak Belediyesi spor tesislerinde bayanlara fitness, pilates, zumba, step, aerobik dersleri veriliyor. Form tutmak ve zinde kalmak isteyen kadınların sayısının her geçen gün arttığı Mamak'ta pilates topları ve lastiklerini yanlarından ayırmayan kadınlar, fazla kilolarını atarak sağlıklı yaşamayı hedefliyor. Sporu ve dansı çok seven kadınlar, her iki aktiviteyi de birlikte gerçekleştirebilecekleri etkinliklerle hem eğleniyor hem de spor yapıyor.

Mamaklı kadınların kendilerini her alanda geliştirdiklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, spor yapmak isteyen vatandaşları tesislerden faydalanmaya davet etti. Akgül, "7'den 70'e tüm vatandaşlarımız ve hanım kardeşlerimiz tesislerimizden tüm sezon boyunca faydalanabilirler" dedi.

Spor tesislerinde step, aerobik, pilates ve zumba kursu kayıtları aralıksız devam ederken, salı ve perşembe günleri Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleşen kurslar, çarşamba ve cuma günleri de Başak Gençlik ve Spor Merkezi'nde hizmet veriyor. Profesyonel hocalar eşliğinde ücretsiz spor yapma imkanına kavuşan kadınlar, günlük koşuşturmalarından sıyrılıp kendilerine zaman ayırmanın mutluluğunu yaşıyor. Her tür modern egzersiz aletiyle spor yapma imkanı bulan kadınlar, boş vakitlerini değerlendirirken aynı zamanda kilo veriyor. Gün içerisinde belirlenen seanslarda spor yapan kadınların düzenli olarak kilo kontrolü de gerçekleştiriliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamaklı Kadınlar Sporla Formda Kalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement