Mamaklı Yıldızdan Türkiye Üçüncülüğü - Son Dakika
Yerel

Mamaklı Yıldızdan Türkiye Üçüncülüğü

Mamaklı Yıldızdan Türkiye Üçüncülüğü

Katıldığı turnuvalarda Mamak’ı büyük bir başarıyla temsil eden Mamak Belediyesi Halter Takımı, ulusal başarılara imza atmaya devam ediyor.

27.07.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katıldığı turnuvalarda Mamak'ı büyük bir başarıyla temsil eden Mamak Belediyesi Halter Takımı, ulusal başarılara imza atmaya devam ediyor.

20-24 Temmuz tarihleri arasında Rize'de yapılan u15 Türkiye Şampiyonası'nda Mamak Belediyesi sporcusu Onur Akkoç Türkiye üçüncüsü olarak Mamak'ı gururlandırdı. 90 kg koparma, 113 kg silkme ile toplam 203 kg ile Türkiye üçüncüsü olan genç sporcu gelecek vaat ediyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Her zaman sporun ve sporcunun yanında yer alıyoruz. Gerek amatör gerekse profesyonel sporcularımıza sunduğumuz imkanların karşılığını böyle gurur verici başarılarla alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mamak'ın gururu TOHM'da

5 yıldır Mamak Belediyesi Halter Takımı bünyesinde hazırlanan başarılı sporcu Onur Akkoç, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne (TOHM) seçildi. Son derece zorlu seçmelerden büyük bir başarıyla geçerek TOHM'a girmeye hak kazanan sporcu, ülkemizi olimpiyatlarda temsil etme hakkı kazandı. Mamak Belediyesi Halter Takımı, daha önce de TOHM'a iki sporcu göndermişti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamaklı Yıldızdan Türkiye Üçüncülüğü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement