Manavgat Esnaf Odasında 28 Yıllık Yıldız Dönemi Kapandı - Son Dakika
Güncel

Manavgat Esnaf Odasında 28 Yıllık Yıldız Dönemi Kapandı

Manavgat Esnaf Odasında 28 Yıllık Yıldız Dönemi Kapandı

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu'nda, bin 472 oy alan Hasan Çelik başkanlığa seçildi.

11.01.2014 19:23  Güncelleme: 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu'nda bin 472 oy alan Hasan Çelik başkanlığa seçildi.

Delta Düğün salonunda esnafların yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda 28 yıllık Başkan Atila Yıldız ile Hasan Çelik'in listeleri yarıştı. Genel Kurula MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, MATAB Başkanı Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, MHP Belediye Başkan Adayı Raşit Doğan Enhoş, AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Yönetim Kurulu üyeleri, Oda Başkanları, Siyasi Parti başkanları ve esnaflar katıldı.

Sonuçların belli olmasının ardından Hasan Çelik taraftarları arasında büyük bir sevinç yaşandı. 28 yıllık başkan Atila Yıldız, Hasan Çelik'in Esnaf Odası başkanlığını en iyi şekilde yapacağından şüphesi olmadığını belirterek, "Hasan Çelik kardeşime ve yönetimine bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum" diye konuştu.

Atila Yıldız'a ve yönetimine bugüne kadar Manavgat esnafına yaptıkları hizmetler için teşekkür eden Çelik, "Manavgat'a ve Manavgat esnafına yakışan seviyeli bir seçim süreci yaşadık. Atila başkanımın Manavgat'a yaptığı hizmetleri inkar etmek mümkün değil. Genel kurulumuzda esnafımız yenilik istedi ve oylarını bu yönde kullandı. Ben bize oy veren veya vermeyen tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarımız sırasında esnaflarımıza vermiş olduğumuz sözlerin tamamını yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manavgat Esnaf Odasında 28 Yıllık Yıldız Dönemi Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement