Manavgat İlçe Spor Müdürü Karakaya Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Manavgat İlçe Spor Müdürü Karakaya Göreve Başladı

Manavgat İlçe Spor Müdürü Karakaya Göreve Başladı

Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürülüğü görevine Beden Eğitimi Öğretmeni Süleyman Karakaya vekaleten atandı.

20.06.2016 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürülüğü görevine Beden Eğitimi Öğretmeni Süleyman Karakaya vekaleten atandı.

Atama kararını Manavgat kaymakamı Nazmi Günlü'den alarak görevine başlayan Süleyman Karakaya, yakın arkadaşı olan Baturalp Eliçevik'in Manavgat'tan ayrılmasına çok üzüldüğünü belirterek "Baturalp müdürüm bugüne kadar tüm görev yerlerinde olduğu gibi Manavgat'ta da kısa sürede önemli hizmetlere imza attı. Manavgat'ta çıtayı alabildiğine yükseltti. Öncelikli hedefimiz onun başlatmış olduğu çalışmaların devamını getirmek olacak. Çalışma arkadaşlarımla, Beden Eğitimi öğretmeni arkadaşlarımla birlikte bunu en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Beni bu göreve layık görenleri mahçup etmemek için elimden geleni yapacağım" dedi.

SÜLEYMAK KARAKAYA KİMDİR?

1982 Manavgat doğumlu Süleyman Karakaya, Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor yüksek Okulundan mezun olduktan sonar Anadolu Üniversitesinde spor yöneticiliği okudu. Öğretmenliğe 2005 yılında Saraydüzü Türkaylar YİBO başlayan ve Türkiye'nin değişik yerlerinde görev yapan Süleyman Karakaya, Sinop/ Saraydüzü Türkaylar YİBO Spor Kulübü Başkanlığı, Badminton Antrenörlüğü, 2. Kademe Voleybol Antrenörlüğü, Antalya Voleybol İl Hakemliği, Mehmet Şahin Voleybol İhtisas Spor Kulübü Antrenörlüğü, Manavgat 60.Yıl Spor Kulübü Antrenörlüğü görevlerinde bulundu. Manavgat Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı olan Süleyman Karakaya son olarak Manavgat Örenşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kurucu müdür olarak görev yapıyordu.

2005 yılında göreve başlamasının ardından mesleğini geliştirecek bir çok kurs ve seminere katılan Karakaya, görev yaptığı yerlerde elde ettiği başarılar nedeniyle teşekkür,taktir ve onur belgesiyle ödüllendirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat İlçe Spor Müdürü Karakaya Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement