Manavgat İşitme Engelliler, İstanbul Kartal'ı Ağırlıyor - Son Dakika
Yerel

Manavgat İşitme Engelliler, İstanbul Kartal'ı Ağırlıyor

Manavgat İşitme Engelliler, İstanbul Kartal\'ı Ağırlıyor

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Erkekler 1'inci Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, İşitme Engelliler 1'inci Ligi'nin 12'nci hafta maçında, ilk devre İstanbul’da 3-1 yendiği İstanbul Kartal işitme Engelliler Takımı ile Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

21.03.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Erkekler 1'inci Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, İşitme Engelliler 1'inci Ligi'nin 12'nci hafta maçında, ilk devre İstanbul'da 3-1 yendiği İstanbul Kartal işitme Engelliler Takımı ile Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı'nın 11 hafta sonunda en yakın rakibinden 4 puan önde namağlup lider olduğunu belirten Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, " Bu hafta deplasmanda 3-1 yendiğimiz İstanbul Kartal İşitme Engellileri konuk edeceğiz. Her zamanki gibi amacımız kendi saha ve seyircimiz önünde iyi futbol ve galibiyet. Cezalı sporcumuz yok ama sakat sporcumuz var. Geçen hafta lig ikincisi Kocaeli Gölcük işitme Engellilerin yenilmesi sonucu aramızdaki puan farkının 4'e çıkması bizi rahatlattı. Biz yine de puan farkına bakmadan kalan maçlarımızı kazanıp Türkiye Şampiyonası'na rahat bir şekilde gitmek istiyoruz" dedi.

Seyirci desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Aydın, Manavgat'ta yaşayan herkesi maça davet etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat İşitme Engelliler, İstanbul Kartal'ı Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement