Manavgat'ta Otomobil Direğe Çarptı, 2 Kişi Yanarak Öldü - Son Dakika
Güncel

Manavgat'ta Otomobil Direğe Çarptı, 2 Kişi Yanarak Öldü

Manavgat\'ta Otomobil Direğe Çarptı, 2 Kişi Yanarak Öldü

Antalya'da elektrik direğine çarptıktan sonra alev alan otomobilde bulunan 2 kişi feci can verdi.

17.08.2015 03:40  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde akşam saatlerinde kontrolden çıkarak elektrik direğine çarptıktan sonra alev alan otomobilde bulunan 2 kişi feci can verdi.

ALEV ALEV YANDI

Taşağıl Mahallesi D-400 kara yolunda seyreden Mehmet Cılı'nın (28) kullandığı 07 LJH plakalı otomobil, akşam saatlerinde kontrolden çıkarak orta refüjdeki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle hasar gören otomobil motor kısmından alev alarak yanmaya başladı.

2 KİŞİ YANARAK CAN VERDİ

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kısa sürede gelerek müdahale eden itfaiye ekipleri otomobili söndürürken, sürücü Mehmet Cılı ile yanındaki 23 yaşındaki Yusuf Acun yaşamını yitirdi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerine gelen Cılı ve Acun'un yakınları sinir krizi geçirirken, fenalaşan yakınları ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Cenazeler Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cılı'nın Manavgat Belediyesi'nde, Acun'un ise Belek'te bir otelde çalıştığı ve kazadan önce Serik ilçesi Köprüçay kenarındaki bir restoranda yemek yedikleri ve ilçeye dönmek için yola çıktıkları belirlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavgat'ta Otomobil Direğe Çarptı, 2 Kişi Yanarak Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • serdar: ve ayrica 112 acil arandiginda sürekli mesgul caliyordu . :( 155 ile irtibata gecilip telsizden anosgecildi.ülkemde 112 acil telefonu mesgul calabiliyor ne aci 0 1 Yanıtla
  • serdar: itfaye ekip leri söndürmedi. itfaiye 20 dakika sonra geldi . yol karsisindaki benzinlikten hortum cekilerek söndürüldü. 0 0 Yanıtla
  • ANTALYA: kardeşim lpg ile ne alakası var. aracın hızı cok yuksek bir kere. 0 0 Yanıtla

Advertisement