Manavgat'ta Alışveriş Günleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Alışveriş Günleri Başladı

Manavgat\'ta Alışveriş Günleri Başladı

Manavgat’ta 1 Haziran-16 Ağustos tarihleri arasında Antalya Shopping Days kapsamında yapılacak alışveriş günleri Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MATSO) yapılan basın toplantısı ile tanıtıldı.

02.06.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat'ta 1 Haziran-16 Ağustos tarihleri arasında Antalya Shopping Days kapsamında yapılacak alışveriş günleri Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nda (MATSO) yapılan basın toplantısı ile tanıtıldı. Alışveriş günleriyle birlikte Manavgat ticaretine renk geleceğini söyledi.

MATSO'da yapılan basın toplantısına MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antalya Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, AKTOB Yönetim Kurulu Üyesi Sururi Çorabatır, MATSO Yönetim Kurulu ve komite üyeleri katıldı.

BOZTAŞ: "MANAVGAT TİCARET HAYATINA RENK GETİRECEK"

Toplantıda Manavgat Alışveriş günleri hakkında bilgi veren MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, alışveriş günleriyle birlikte Manavgat'ın, ticari ve ekonomik hayatına katkı sağlanacağını ifade etti. Boztaş, "Manavgat ve Antalya ticaret hayatına renk getirecek olan bu organizasyon tüm Antalya'yı kapsayacak. Gazipaşa'dan Kaş'a kadar bütün ilçelerimiz bu organizasyonun içinde yer alacak. Antalya Alışveriş Günleri kapsamında yapılacak. Yapacağımız çekilişlerde herhangi bir katılım veya başvuru şartı bulunmuyor. Bu organizasyonu Antalya'nın plaka kodu olan '07'den yola çıkarak '7' konsepti ile gerçekleştirmekteyiz. Bundan sonra Antalya Shopping Days'i geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz" dedi.

HACISÜLEYMAN: "HER YIL DAHA DA BÜYÜTEREK GELENEKSEL HALE GETİRMEK İSTİYORUZ"

Kampanyadan Antalya sınırları içerisinde yer alan herkesin faydalanabileceğini söyleyen Antalya Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, "Kampanyayı 22 bankamızın desteği ile yapıyoruz. Alışverişlerini kredi kartları ve banka kartları ile yapan bütün vatandaşlar katılabilecek. 25 TL'lik her bir alışveriş bir çekiliş hakkını beraberinde getiriyor. Organizasyon dahilinde yapılacak çekiliş ile anlaşmalı kredi/ banka kartlarıyla yapılan her 25 TL'lik alışverişte bir çekiliş hakkı ile; 7 adet otomobil, 7 adet klima, 7 adet tablet, 7 adet televizyon, 77 adet bisiklet, 777 adet Antalyaspor forma ve atkısı kazanılabilecektir. Akaryakıt alımları, vergi, harç, ceza ödemeleri, sigara ve alkollü ürün alımları mevzuat gereği kampanyaya dahil değildir" diye konutu.

"TURİZMDE YAŞANAN SIKINTILARA MORAL OLACAK"

Antalya Shopping Days'in turizmde yaşanılan sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren esnafa bir moral olacağını kaydeden Süleyman, "Esnafımızın moral düzeyini yüksek tutmak için 25 TL alt sınır aldık. Kampanyamız bir marketten tutun da bir kuaför salonunda yapılan alışverişe kadar her yerde geçerli olacak. Çalışmalarımızda Milli Piyango'dan izin aldık. Alışveriş kampanyamıza Antalya'ya dışarıdan gelen vatandaşlarımızdan da büyük katılım olmasını bekliyoruz. Antalya'nın ekonomisine katkısı olacağını düşünüyoruz. Esas amacımız ticari hayatın daha canlı olmasını sağlamak. Antalya'da hangi mahalle olursa olsun bütün ilçelerde kampanyamız geçerlidir" dedi.

SÖZEN: "BU TÜR BİRLİKTELİKLERİ SON DERECE ÖNEMSİYORUZ"

Kent için birlikte hareket etmeyi son derece önemsediklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Kentsel birliktelikler, toplumsal birliktelikleri son derece önemsiyorum. Bu tür birliktelikler eğer bir sıkıntı varsa sıkıntıyı aşmamızda ilk adım olarak diye düşünüyoruz. Antalya'mızda İlçemizde özel bir dönemden geçiyor. Böyle dönemlerde bu tarz birliktelikleri son derece önemsediğimizin göstergesidir bu. En azından müşterek hareket edebilirsek bu tür sıkıntılı dönemleri atlata biliriz. Bölgede turizmin içerisinde bulunduğu durumdan sadece turizmci etkilenmiyor. Bildiğim kadarıyla sadece 20-25 bin civarında esnafımız var. Bunlardan etkilenen ailelerimiz var. Bir şeyler yapmak gerektiğine inandığımız bir dönem" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Alışveriş Günleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement