Manavgat'ta İş Kadınları Fuarı - Son Dakika
Güncel

Manavgat'ta İş Kadınları Fuarı

Manavgat\'ta İş Kadınları Fuarı

Manavgat'ta İş Kadınları FuarıAntalya'nın Manavgat İlçesi'nde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Potansiyel İş Kadınları Fuarı gerçekleştirildi.

07.03.2016 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat'ta İş Kadınları Fuarı

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Potansiyel İş Kadınları Fuarı gerçekleştirildi.

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nın açılışı, Kaymakam Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, MASİAD Başkanı Turgay Akar, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Fuarda el işi ve gıda kategorilerinde 81 stant açılırken, kadınlar gıda ve el sanatları kategorilerinde hünerlerini sergiledi. Fuar kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren kadınlara 12 Mart'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenle ödülleri verilecek.

MASİAD Başkanı Turgay Akar, bu seneki fuarın ana temasının 'kadına şiddete hayır' olduğunu söyledi. Kadınların iş hayatına ve ekonomiye katkı sağlamaları için bu fuarı düzenlediklerini vurgulayan Akar, "Bu yıl 7'ncisini gerçekleştirildiğimiz fuara gıda ve el sanatları kategorilerinde 81 yarışmacı stant açarak katıldı. Jüri üyelerimiz tarafından puan yöntemiyle belirlenerek dereceye giren kadınlarımıza 12 Mart'ta ödüllerin vereceğiz. Fuarda ayrıca LÖSEV ve Manavgat Ortopedik Engelliler Derneği de stant açarak, Lösemi hastalarına ve ortopedik engelli vatandaşlarımıza dikkati çekmeyi amaçladık. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için her yıl yaptığımız bu etkinlik önümüzdeki yıllarda da aratarak devam edecek. Umarım bundan sonra kadınlarımız şiddet görmez, kadın cinayetleri olmaz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavgat'ta İş Kadınları Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement