Manavgat'ta Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Manavgat'ta Uyuşturucu Operasyonu

Manavgat\'ta Uyuşturucu Operasyonu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir araçta yapılan aramada 19 paket halinde 4.87 gram eroin ele geçirilirken, 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

21.06.2016 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir araçta yapılan aramada 19 paket halinde 4.87 gram eroin ele geçirilirken, 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Manavgat Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince uyuşturucu madde ticareti yapan ve torbacı tabir edilen şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, Salkımevler Mahallesinde Hayvan Pazarı içerisinde park halinde bulunan araçta ve şahıs üzerinde yapılan aramada 19 paket içerisinde 4,87 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili Manavgat Emniyet Müdürlüğünde haklarında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli işlem yapılan A.K. ve B. A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevine teslim edildi.

Öte yandan, 2015 yılı Ekim ayında Manavgat Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından bugüne kadar Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 93 kişinin yakalanarak haklarında adli işlem yapıldığı, şahıslardan 31'inin adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Ayrıca yakalanan şahıslardan toplam 31 kilo 695 gram eroin maddesi, 23 kilo 571 gram esrar maddesi, 632 gram metamfetamin maddesi, 100 adet uyuşturucu hap ve 160 kök kenevir bitkisi ele geçirildiği kaydedildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manavgat'ta Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement