Manavgat'taki Şiddetli Yağışın Ardından - Son Dakika
Güncel

Manavgat'taki Şiddetli Yağışın Ardından

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Baykal, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.

29.10.2014 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'den ilçede yaşanan sel ve su baskınlarının neden olduğu zararla ilgili bilgi aldı.

Baykal, CHP Antalya milletvekilleri Osman Kapatan, Yıldıray Sapan ve il yöneticileri ile Manavgat Belediye Başkanı Sözen'i makamında ziyaret etti.

Baykal, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Ukrayna'da seçimleri yakından takip ettiği için ilçeye planlanan ziyaretinin geciktiğini söyledi.

Ukrayna'da önemli bir seçimin yapıldığını ifade eden Baykal, "Avrupa Konseyi'nin görevlendirmesiyle orada seçimleri takip ettik. Seçimle ilgili raporlarımızı hazırladık, teslim ettik. Bu yüzden ilçeye ziyaretimizi ancak gerçekleştirebildik" dedi.

Belediye Başkanı Sözen'den şiddetli yağışın ardından meydana gelen zararla ilgili bilgi alan Baykal, "Manavgat halkına geçmiş olsun. Manavgat Belediyemiz afetle ilgili gereken çalışmaları yapmış. Afete maruz kalan iş yerleri, evleri araçları zarar gören tüm Manavgatlı hemşehrilerimize sizin şahsında geçmiş olsun diliyorum. Umarım bir daha bu tür afetler yaşanmaz" diye konuştu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de ilçede ciddi bir sıkıntının atlatıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar resmi verilerde Manavgat'a düşen yağış miktarı metrekareye 160-180 kilogram ama bu sefer 9 saat süren şiddetli yağışta metrekareye 350 kilogram yağış düştü. Bu güne kadar hiç su basmayan 6 mahallemiz su altında kaldı. Biz de gece belediye ekiplerimizi seferber ettik. İş makinelerimizle kiraladığımız vidanjörlerle 3 gün boyunca çalışmalarımızı sürdürdük. İnşallah bir daha böyle bir afetle karşı karşıya kalmayız. Şu anda yaraları sarmaya çalışıyoruz." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manavgat'taki Şiddetli Yağışın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement