Manavgat Ziaraat Odası Seçimleri... - Son Dakika
Yerel

Manavgat Ziaraat Odası Seçimleri...

Manavgat Ziaraat Odası Seçimleri...

Manavgat Ziraat Odası’nda tek liste ile seçime giren Rasim Metin, oy kullanan 96 delegenin 95’inin oyunu alarak yeniden Ziraat Odası Başkanı oldu, seçimde bir oyda geçersiz sayıldı.

05.02.2015 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Ziraat Odası'nda tek liste ile seçime giren Rasim Metin, oy kullanan 96 delegenin 95'inin oyunu alarak yeniden Ziraat Odası Başkanı oldu, seçimde bir oyda geçersiz sayıldı.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik, Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Şafak, Manavgat Servisçiler Odası Başkanı Mahir Çınar, MASİAD Başkan Yardımcısı Okan Akın ve delegelerin katıldığı Ziraat Odası seçimleri MATSO Otogar Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Divan Başkanlığı'na Yaşar Emirdar'ın seçildiği kongrenin açılış konuşmasını yapan Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve eski belde belediye başkanlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında " Göreve geldiğimizden bu güne kadar olan süreç de çiftçiler ve üreticilerimize hizmet etmeye çalıştık. Yaptığımız hizmetlerde Manavgat Kaymakamımız başta Emir Osman Bulgurlu olmak üzere Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, geçmiş dönemlerde beldelerde görev yapan belediye başkanlarımıza, Kurum ve daire amirlerine ve personellerine, siyasi parti başkanlarımıza yardımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Genel kurulumuzun tüm çiftçilerimize, tarım sektörüne ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. " dedi. Konuşmaların ardından Manavgat Ziraat Odası'nın çalışmaları slayt olarak davetlilere anlatıldı. Oda'nın faaliyetleri ve mali bilançoları daha sonra delegeler tarafından oylanarak ibra edildi.

Daha sonra tek liste ile gidilen seçimde, önce Manavgat Ziraat Odası Meclis seçimi yapıldı. Rasim Metin, Şadi Çetin, Ömer Şahin, Mevlüt Cengiz, Hasan Sevinç, Hasan Hüseyin Coşar, Mustafa Yüksel, Sami Gündoğdu, Mehmet Tokmak, Ahmet Demir, Naim Demirtaş, Mehmet Şeker, Ahmet Karahan, R.Duran Dönmez, Şevket Öksüzoğlu, Mevlüt Işık, İlker Erdem, Abdurrahman Erdem, Mehmet Özel, Ali Eren ve Mehmet Öz'den oluşan meclis üyeleri aralarında yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi. Manavgat Ziraat Odası'nın yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: Rasim Metin (Başkan), Sadi Çetin, Hasan Sevinç, Mevlüt Cengiz, Hasan Hüseyin Coşar, Sami Gündoğdu, Mustafa Yüksel. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat Ziaraat Odası Seçimleri... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement