Manchester United Farklı Mağlup Oldu - Son Dakika
Güncel

Manchester United Farklı Mağlup Oldu

Manchester United Farklı Mağlup Oldu

İSTANBUL / DHAZorya Luhansk deplasmanda güldüFenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu rakiplerinden Manchester United, İngiltere Premier Lig 9. hafta maçında deplasmanda Chelsea'ye 4 - 0 mağlup oldu.

23.10.2016 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL/ DHA

Zorya Luhansk deplasmanda güldü

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu rakiplerinden Manchester United, İngiltere Premier Lig 9. hafta maçında deplasmanda Chelsea'ye 4 - 0 mağlup oldu.

Stamford Bridge'de oynanan karşılaşmada Chelsea'ye farklı galibiyeti getiren golleri 1. dakikada Pedro Rodriguez, 21. dakikada Gary Cahill, 62. dakikada Eden Hazard ve 70. dakikada N'Golo Kante kaydetti.

Bu sonuçla Chelsea puanını 19'a yükseltirken, Manchester United 14 puanda kaldı.

ZORYA LUHANSK DEPLASMANDA GÜLDÜ

Öte yandan Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan Zorya Luhansk da, Ukrayna Premier Ligi'nin 12. haftasında deplasmanda Olimpik Donetsk'i 2 -0 yendi. Zorya'nın iki golünü de penaltıdan Rafael Forster kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manchester United Farklı Mağlup Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da İsrail'in Gazze'deki hastanelere saldırılarını protesto eden yüzlerce kişi bir araya geldi
    18:53 Adıyaman'da İsrail'in Gazze'deki hastanelere saldırılarını protesto eden yüzlerce kişi bir araya geldi

    Adıyaman'da Demokrasi Parkı'nda toplanan çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, İsrail'in Gazze'deki hastanelere yönelik saldırılarını protesto etti. Filistin ve Türk bayraklarıyla İsrail aleyhine slogan atan grup, insanlık dramının yaşandığı Gazze'deki saldırıları kınadı. Anadolu Gençlik Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Gezici, siyonist İsrail rejiminin Gazze'de gerçekleştirdiği saldırıları kınayarak, Şifa Hastanesi'ne yönelik akıl almaz bir saldırıda bulunduklarını belirtti.

  • Elazığ'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişi kardeşini silahla yaraladı
    18:52 Elazığ'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişi kardeşini silahla yaraladı

    Elazığ'ın merkeze bağlı yukarı İçme köyünde, alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışmada O.Y. adlı bir kişi, kardeşi V.Y.'yi silahla vurarak yaraladı. Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı kardeş hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise jandarmaya teslim oldu. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

  • Çanakkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    18:52 Çanakkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Çanakkale'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ilde huzur ve güven ortamı içerisinde yapılmasına yönelik Seçim Güvenliği Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı. Toplantıda, seçim sürecinde herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için alınan tedbirler ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

  • Diyarbakır'da balık avı sırasında boğulma tehlikesi geçiren kişi kurtarıldı
    18:52 Diyarbakır'da balık avı sırasında boğulma tehlikesi geçiren kişi kurtarıldı

    Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde balık avlamak isterken serpme ağı boynuna dolanan bir kişi suya düştü. Şahsın arkadaşları tarafından kurtarıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayda boğulma tehlikesi geçiren kişi, arkadaşları tarafından çaydan çıkarılarak kurtarıldı.

  • Zonguldak'ta Çatıdan Düşen Kişi Kurtarıldı
    18:52 Zonguldak'ta Çatıdan Düşen Kişi Kurtarıldı

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde çatıdan düşen bir kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralanan kişinin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

  • BIST 100 Endeksi Yükselişle Kapandı
    18:49 BIST 100 Endeksi Yükselişle Kapandı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,69 artışla 9.142,40 puandan tamamladı. Mali, hizmetler, sanayi ve teknoloji endeksleri değer kazandı. Altının ons fiyatı 2.233 dolar olarak belirlendi. TCMB'nin dolar efektif kurunda artış yaşandı. Londra Brent tipi ham petrolün varil fiyatı ise yükselişle 86,8 dolardan işlem gördü.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:49 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmaneli ve Gölpazarı ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Zorlu, Bilecik Belediyesi'nde Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya ile görüştü ve Atatürk Parkı'nda vatandaşlarla sohbet etti. İYİ Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Göksel Aydın ve diğer adaylara destek isteyen Zorlu, gazetecilere 81 ilde kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini söyledi.


Advertisement