Mancini: Şampiyonlar Ligi'ni Alırsak... - Son Dakika
Spor

Mancini: Şampiyonlar Ligi'ni Alırsak...

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, FourFourTwo'ya verdiği röportajda çok özel açıklamalarda bulundu.

28.03.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde son olarak Kayserispor'a kaybeden ve Türkiye Kupası'nda da Bursaspor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra eleştiri oklarını üzerine çeken Roberto Mancini, FourFourTwo'nun Nisan sayısına özel bir röportaj verdi.

Yabancı kuralı hakkında görüşlerini dile getiren Mancini, "Bunun milli takıma yardım ettiğini düşünen varsa gerçekten yanılıyor. Avrupa'da kimse Türkiye'de oynayan futbolcuları ve takım çalıştıran hocaları tanımıyor." dedi.

Takımındaki oyuncuların bencil olmaması gerektiğinin altını çizen Mancini, Burak Yılmaz'ın oynadığı pozisyon ile ilgili olarak ise, "Burak'tan sağ kanatta, sağ forvet ya da sol forvet olarak oynamasını istiyorum. Çünkü Barcelona, Bayern Münih ya da Real Madrid gibi büyük kulüplerde her pozisyonda oynayabiliyor olmanız gerekir." ifadelerini kullandı.

Manchester City'de geçirdiği 4 yıl ile ilgili de konuşan Mancini, "Göreve geldiğimde dört yıl içinde Premier Lig'i kazanmak istiyorlardı. Bunu üçüncü sezon gerçekleştirdik. Dördüncü sezon ligi ikinci bitirdik ve beni kovdular. Ama neden kovduklarını bilmiyorum." diye konuştu.

Mario Balotelli'nin 'Tekrar Mancini ile çalışmak isterim' sözleri hatırlatılan Mancini, "Mario'yu seviyorum. Inter'de daha 17 yaşındayken A takımda ona ilk kez şansı ben verdim. Mario'nun Türkiye'ye gelmesi çok tehlikeli (gülüyor). Şaka bir yana, Milan'da kalacaktır." ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanma sorusu sorulan Mancini, "Eğer Galatasaray'la bu kupayı kazanırsak benim bir heykelimi Galatasaray Adası'nın yanına Boğaz'ın ortasına dikebilirler." cevabını verdi.

Mancini: Şampiyonlar Ligi\'ni Alırsak...
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mancini: Şampiyonlar Ligi'ni Alırsak... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement