Mandıralı: Herkes Hak Ettiğini Yaşar - Son Dakika
Güncel

Mandıralı: Herkes Hak Ettiğini Yaşar

Mandıralı: Herkes Hak Ettiğini Yaşar

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat ile maçın ilk yarısının son dakikalarında yaşadığı sözlü polemikle ilgili, "Herkesin karakter yapısı var. Herkes hak ettiği yerdedir, hak ettiğini yaşar. Benim öyle bir tavrım olmaz, olmayacak.

25.01.2015 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat ile maçın ilk yarısının son dakikalarında yaşadığı sözlü polemikle ilgili, "Herkesin karakter yapısı var. Herkes hak ettiği yerdedir, hak ettiğini yaşar. Benim öyle bir tavrım olmaz, olmayacak. Biz yenildiğimiz zaman da rakiplerimizi tebrik ederiz. Bu tip tavırlar hiçbir teknik adama yakışmıyor. Hoş değil" dedi.

Antalyaspor'un sahasında Elazığspor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından basın toplantısı düzenlendi. Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, takımının hazırlık dönemini iyi geçirdiğini ve maça iyi hazırlandıklarını anlattı. Maçın 25. dakikasından sonra oyunda üstün olan tarafın kendilerini olduğunu belirten Mandıralı, takımın futbol adına güzel şeyler yaptığını dile getirdi. Futbolcularının gol vuruşlarında doğru tercihleri zamanında yapamadığını aktaran Mandıralı, "90 artıda yüzümüz güldü bunun mutluluğunu keyfini yaşıyoruz. Sadece bir maç kazandık. Daha çok çalışmamız lazım" dedi.

Mandıralı, Sakıb'ın son idmanlardaki performansının düşmesi nedeniyle sahada yer alamadığını belirtti. Yeni transferlerin de dört dörtlük hazır olmadığını dile getiren Mandıralı, Erman'ın ilk 45 dakikada sahada yer aldığını, maç eksiğini gidermeye çalıştığını söyledi.

Mandıralı, maçın ilk yarısında Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat ile arasında yaşananları da şöyle anlattı:

"Her teknik adamın kendine göre karakter yapısı vardı. Ben kendi takımımla ilgili bir şeyler yapıyordum. Döndüğüm anda bana bir şeyler demeye çalıştı. Ben de gayri ihtiyarı harekette bulundum. Belki kendi tarzıma yakışmayan bir hareketti ama spontane gelişen bir cevap oldu. Benim kötü söylediğim bir söz yok. Ona elimi yaptım, keşke yapmasaydım. Kendi adıma üzüldüm o hareketi yaptığım için. Teknik adamlar biraz daha sakin olmalı. Spontane gelişti keşke olmasaydı."

Hakemle konuştuğu sırada Ümit Özat'ın tepki gösterdiğine değinen Mandıralı, "Hakemle konuştum ama üslup dışı bir konuşma değil. Herkesin karakter yapısı var. Herkes hak ettiği yerdedir, hak ettiğini yaşar. Benim öyle bir tavrım olmaz olmayacak. Biz yenildiğimiz zaman da rakiplerimizi tebrik ederiz. Bu tip tavırlar hiçbir teknik adama yakışmıyor. Hoş değil" diye konuştu.

Elazığspor Yardımcı Antrenörü Mehmet Kaplan, ilk yarının 28. dakikasına kadar baskılı oynadıklarını ardından kontrataktan gol yediklerini söyledi. İlk yarının son 15 dakikasında Antalyaspor'un daha etkili oynamaya başladığını belirten Kaplan, yedikleri gölün ardından oyun disiplinini ele aldıklarını ve beraberlik golünü attıklarını dile getirdi. İkinci yarı rakibi durdurarak kontrataktan gol atmaya çalıştıklarını söyleyen Kaplan, "Uzatmalarda Emrah Başsan'ın attığı golle mağlup olduk. Üzgünüz yine de oyuncularımın ayaklarına sağlık. Önümüzdeki Osmanlıspor maçına hazırlanacağız. Antalyaspor'a da başarı dileriz" dedi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mandıralı: Herkes Hak Ettiğini Yaşar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Myanmar'da düzenlenen Thingyan Su Festivali'nde su sıçratma geleneği yaşandı
    13:30 Myanmar'da düzenlenen Thingyan Su Festivali'nde su sıçratma geleneği yaşandı

    Myanmar'ın Yangon kentinde düzenlenen Thingyan Su Festivali'nde insanlar serinleyebilmek için birbirlerine su sıçrattı. Festivale özgü bu su sıçratma geleneği, kötü şansı uzaklaştırmayı ve sağlık ile mutluluğa ulaşmayı temsil ediyor. Myanmar Yeni Yılı'nın başlangıcına işaret eden festival genellikle Nisan ayı ortasında gerçekleşiyor ve dört ila beş gün sürüyor. Festival bu yıl 13 Nisan'a denk geldi.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye Barış ve İstikrara Önemli Katkılar Sağlamaktadır
    13:30 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Türkiye Barış ve İstikrara Önemli Katkılar Sağlamaktadır

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri olarak devletin ilgili kurumları ile koordineli ve eş güdümlü olarak komşular ve müttefiklerle iyi niyet çerçevesinde küresel güvenlik, barış ve huzurun tesisine yönelik çabalarını artan bir gayretle sürdüreceklerini belirtti. Türkiye'nin stratejik yaklaşımıyla uluslararası güvenlik, barış ve istikrara önemli katkılar sağladığını vurgulayan Bakan Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin çevredeki kritik gelişmelere profesyonel, teknik ve kontrollü bir duruş sergileyerek sorunların kalıcı çözümüne yönelik adımlar attığını ifade etti.

  • Ünlü şarkıcı Lara'dan taraftarlara çağrı: 'Stadyuma bekliyoruz'
    13:29 Ünlü şarkıcı Lara'dan taraftarlara çağrı: 'Stadyuma bekliyoruz'

    Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'nın önemli maçı öncesinde taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Kırıkkalegücü FSK, kümede kalma mücadelesi veren rakibi Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşılaşacak ve en az beraberlikle ligde kalmayı hedefliyor. Lara, Kırıkkalelilere 'stadyumu doldurmalıyız' diyerek maça davet etti.

  • Gelibolu'da Kask Kullanmayan ve Ehliyetsiz Motosiklet Sürücülerine Denetim
    13:27 Gelibolu'da Kask Kullanmayan ve Ehliyetsiz Motosiklet Sürücülerine Denetim

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri tarafından kask kullanmayan, yetersiz ehliyet ile motosiklet kullanan ve ehliyetsiz motosiklet kullanan sürücülere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde çok miktarda cezai işlem uygulandı ve 5 motosiklet bağlanarak, yediemin otoparkına çekildi. Ayrıca GBT sorgusunda bir şahsın ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 6 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası tespit edilerek, gözaltına alındı. Gelibolu'da bu tür denetimlerin sürekli devam edeceği ve kask kullanımının yaygınlaştırılması amaçlandığı belirtildi.


Advertisement