Mangal Partisiyle Erken Bayramlaştılar - Son Dakika
Yerel

Mangal Partisiyle Erken Bayramlaştılar

Mangal Partisiyle Erken Bayramlaştılar

Ramazan Bayramı dolaysıyla Manisa Muradiye’de bulunan Özel Güven Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan hastalar için mangal partisi düzenlendi.

27.07.2014 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı dolaysıyla Manisa Muradiye'de bulunan Özel Güven Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan hastalar için mangal partisi düzenlendi. Doyasıya eğlenen hastalar erkenden bayramlaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Özel Güven Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 71 şizofren hastasına hizmet verildiğini söyleyen Kurum Müdürü Fatih Çetin, "Bayram öncesinde bir mangal partisi yapalım ve bayramlaşalım istedik. Hastalarımız da bu durumdan çok memnun oldu. Kimileri mangallarını afiyetle yerken, kimileri de doyasıya eğlendi. Böylece hastalarımızla birlikte erken bayramlaşmış olduk. Amacımız bunlara daha iyi hizmet vermektir" dedi.

Burada bulunanların kronik vaka olduğu için sadece bakım hizmete verebildiklerini kaydeden Fatih Çetin, "Bazı engellilerimiz için el sanatları dersi veriyoruz. Sportif faaliyetlerde bulunuyoruz. Onları hayata bağlamak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mangal Partisiyle Erken Bayramlaştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement