Manisa AK Parti Manisa İl Teskilatını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Manisa AK Parti Manisa İl Teskilatını Ziyaret Etti

Manisa AK Parti Manisa İl Teskilatını Ziyaret Etti

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Manisaİl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

25.08.2016 20:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Manisaİl Başkanlığı'nı ziyaret etti. AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan tarafından karşılanan Özlü, burada partililerle sohbet etti. İl Başkanlığı'nda kısa bir açıklama yapan Bakan Özlü, Cerablus'a yönelik askeri harekatı değerlendirdi. Özlü, "Dünden itibaren Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye'de başarılı bir operasyon gerçekleştiriyor. Bunun iki önemli sonucu var. Birincisi özellikle 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, darbe girişimi akabinde silahlı kuvvetler içerisinde yuvalanmış olan bir ihanet çetesinin meydana getirdiği moral bozukluğunu bu şekilde gidermiş oluyoruz. İkincisi, silahlı kuvvetler çok eski ve organize bir yapıdır, bu başarılı operasyon da onun göstergesidir" dedi.

"YENİKAPI RUHUNA KARŞI BİR EYLEM"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının 'Yenikapı ruhuna' karşı yapıldığına dikkati çeken Özlü, "Konvoy Artvin civarındayken bir saldırı gerçekleşti. Bir de şehidimiz var. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılara da geçmiş olsun diliyoruz. Bu saldırıyı kınıyoruz. Kılıçdaroğlu'na 'geçmiş olsun' diyorum. Bu saldırı, bu hareketler Cumhurbaşkanımız'ın önderliğinde üç partinin katılımıyla bir miting gerçekleştirilmişti. 'Yenikapı ruhu' diye anılan bir sürece girmiştik. İktidarıyla, muhalefetiyle darbelere karşı bir eylem, bir hareket olmuştu. Bu Yenikapı ruhunu, milletimizin birliğini bütünlüğünü bozmaya yönelik bir eylem olarak değerlendiriyoruz. Bunlara fırsat verilmeyecek" diye konuştu.

BAKAN ÖZLÜ ADINA 10 BİN FİDAN DİKİLDİ

Bakan Faruk Özlü, partisinin il başkanlığının arından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret eti. Valilik binası önünde karşılanan Bakan Özlü, valilik ziyaret defterini imzaladı. Vali Hakan Güvençer, Bakan Özlü'ye ziyaretinde dolayı teşekkür edip, "Özel bir süreçten geçiyoruz. Bu süreç içinde muhteşem bir sağlam duruş gösterildi. Bu badireyi atlattıktan sonra yeni hedeflere yönelerek yol almak zorundayız. Bu anlamda morale ihtiyacımız var. Tam bu süreçte bizim üretim alanında hükümetimizin desteğini hissediyoruz" dedi. Vali Güvençer konuşmasının ardından Bakan Özlü'ye ziyareti anısına Saruhanl'ı'da 10 bin fidan dikildiğini ve adına hatıra ormanı oluşturulduğunu söyledi. Vali Güvençer, Bakan Özlü'nün adına oluşturulan hatıra ormanını belgeleyen plaketi Bakan Özlü'ye verdi. Bakan Özlü, Manisa Valiliği ziyaretinin ardından sanayicilerle buluşmak üzere Saruhan Otel'e hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa AK Parti Manisa İl Teskilatını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement