Manisa - Ak Partili Vekillerden Harmandalı ile Kutlama - Son Dakika
Güncel

Manisa - Ak Partili Vekillerden Harmandalı ile Kutlama

Manisa - Ak Partili Vekillerden Harmandalı ile Kutlama

Manisa'da, 1 Kasım seçimlerinde milletvekili seçilen Ak Partili vekiller Turgutlu ve Şehzadeler İlçesi'nde teşekkür ziyaretinde bulundu.

08.11.2015 00:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da, 1 Kasım seçimlerinde milletvekili seçilen Ak Partili vekiller Turgutlu ve Şehzadeler İlçesi'nde teşekkür ziyaretinde bulundu. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve diğer vekiller seçim zaferini harmandalı oynayarak kutladı.

1 Kasım seçimleri sonrası milletvekili seçilen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen, Turgutlu'da ve Şehzadeler ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu. Turgutlu'da Ak Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli ve partililer tarafından davul ve zurnalarla karşılanan vekiller, Atatürk Bulvarı'ndan, Ak Parti İlçe Lokali'ne kadar yürüyerek esnafı ziyaret etti. İlçe lokali önünde vatandaşlara seslenen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Buradan Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ve oylarıyla milletvekili seçildim, genel başkan yardımcısı oldum. Hem de dünyanın tanıdığı önemli bir partiye, 30 milyon oy almış bir partiye. Ama Sayın Genel Başkanım bizi duyun, Manisa'ya bir bakan lazım, bir bakan istiyoruz" dedi.

Özdağ diğer milletvekilleri daha sonra Şehzadeler İlçesi'ne geçti. Cumhuriyet Meydanı'nda Mehteran Takımı ile karşılan Ak Partili vekiller meydanda kurulan platformda tek tek söz alarak partilere teşekkür etti.

KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlara seslenen Özdağ 1 Kasım seçimlerini değerlendirerek, "Haziran'daki seçimlerde hedefte HDP'nin barajı aşacağını, Ak Parti'nin tek başına iktidar olmamasını istiyorlardı. Evet, HDP barajı aştı. Biz yüzde 41 oy aldık. Seçim sonrası hedefleri ise şuydu; CHP, MHP, HDP koalisyonu sağlamaktı, ama olmadı. CHP'yi bize yamamak istediler. Biz CHP ile koalisyon görüşmeleri yaptık. CHP kısa vadeli reform hükümeti dedik, kabul etmediler. Ben CHP lideri Kılıçdaroğlu'na teşekkür edeceğimi hiç tahmin etmezdim. Sayın Kılıçdaroğlu, sana teşekkür ediyorum, geleceği göremediğin için. Öngörün zayıf olduğun için. Sonra Devlet Bahçeli'ye dedik ki 4 tane koalisyon teklifi yapıyoruz. Uzun vadeli koalisyon 4 sene, 'Hayır' kısa vadeli koalisyon 'Hayır', azınlık hükümeti 'Hayır', seçim hükümeti 'Hayır.' Anayasayı değiştirelim dedik, 26 maddeyi halka sunduk, size getirdik. O zaman da 'Hayır' dedi. Alparslan Türkeş, MHP'nin kurucusu diyor ki 'Türkiye başkanlıkla yönetilsin' diyor. 'Anayasa değişsin' diyor. Sen ne oluyorsun da 'Hayır' diyorsun. Sonra dedi ki 'Hayırda hayır vardır' doğruymuş. Hayır dedi ve 'Hayır' çıktı" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU, MUHALEFETTEYKEN BİLE ZAM YAPIYOR

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ konuşmasının devamında, 1 Kasım seçimleri için yollara düştüklerini belirterek şöyle dedi: "CHP ve MHP vaatlerde bulundu. Hatta CHP daha fazlasını bulundu. Gökyüzünü vaat etti yüzde 25 oy aldı. MHP denizleri vaat etti yüzde 15 alabildi. Vaatler iyidir, güzeldir, ama kimin yaptığı önemlidir. Kılıçdaroğlu vaat eder yapamaz. Millet dedi ki 'Çünkü iktidara gelemez' dedi. Çünkü bu adam 7 Haziran öncesi mazota 1,50 demişti. Sonra 1 Kasım öncesinde 1,80 yaptı. Muhalefetteyken zam yapıyor vaatlerine. Böyle bir parti ancak CHP'dir. Böyle bir lider ancak Kılıçdaroğlu'dur."

PKK'YA KARŞI KARTALIZ

Çözüm sürecine de değinen Özdağ, "Biz devlet olarak vatandaşa yunus, PKK'ya karşı yavuzuz. Vatandaşa karşı güvercin, PKK'ya karşı da kartalız dedik ve onu yaptık. Güneydoğu Anadolu halkı ve Kürt kardeşlerimiz çok memnun oldular" dedi.

Özdağ konuşmasını şöyle sonlandırdı: "Sandıklardan 1 Kasım akşamı 317 milletvekili çıktı. Yüzde 50 çıktı. Hatırlarsanız hep şunu söyledim, 'Yüzde 45 ve üzeri alacağız, 300 milletvekili çıkaracağız ve de burada harmandalı oynayacağız, Spil'e de iki bayrak dikeceğiz diyordum. Mahalli idareler seçiminde de söyledim. Büyükşehri kaybettik oraya iki bayrağı dikemedik, burada harmandalı oynayamadık. Ardından cumhurbaşkanlığı seçimi oldu. Sonra 7 Haziran seçimi oldu. Güçlü çıkamadık, iktidar olamadık. Bayrağımızı Ak Parti'nin de Türkiye Cumhuriyeti bayrağını dikemedik, harmandalı oynayamadık. Gün bugün. Bayrak oraya dikildi. Burada harmandalı oynayacağız."

Daha sonra Selçuk Özdağ, Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Recai Berber, meydanda harmandalı oynadı. Milletvekilleri harmandalı oynarken partililerden yoğun alkış aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa - Ak Partili Vekillerden Harmandalı ile Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement