Manisa Barosu'ndanturgutlu Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Manisa Barosu'ndanturgutlu Belediyesine Ziyaret

Manisa Barosu\'ndanturgutlu Belediyesine Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Baro Başkanı Avukat Ali Arslan ve yönetim kurulu adaylarını makamında ağırladı.

21.09.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Baro Başkanı Avukat Ali Arslan ve yönetim kurulu adaylarını makamında ağırladı. Meslektaşlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şirin, Manisa Barosu 2016 Yılı Olağan Genel Kurulu'na hazırlanan Baro Başkanı Ali Arslan ve yönetim kurulu adaylarına başarılar diledi.

Belediye Başkanı Turgay Şirin, Baro Başkanı Avukat Ali Arslan'ı makamında ağırladı. Arslan'a yönetim kurulu adayları Av. Ramazan Aşıklar, Av. Seçil Ege Değerli, Av. Metin Erdoğan, Av. İbrahim Yönetken, Av. Ebru Kilimcioğlu, Disiplin Kurulu Adayları Av. Mehmet Anıl Akgül eşlik etti. Manisa Barosu 2016 Yılı Olağan Genel Kurulu'na hazırlandıklarını ifade eden Baro Başkanı Av. Ali Arslan, "Değerli Turgutlu Belediye Başkanı ve meslektaşımız Turgay Şirin'e bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Hukuk camiasından gelen bir Başkan olarak kendisi de yakinen bilir, önümüzde önemli bir seçim var. Bizler de yönetim kurulu adaylarımızla birlikte ziyaretlerimize başladık. Bugün de Turgutlu'da çeşitli temaslarda bulunacağız" dedi. Başkan Şirin de meslektaşlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Öncelikle değerli Baro Başkanı Ali Arslan ve yönetim kurulu adaylarını ağırlamaktan duyduğum memnuniyetimi dile getirmek isterim. Kendilerine ve değerli ekibine çıktıkları yolda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Sezer'e ziyaret

Baro Başkanı Ali Arslan ve beraberindekiler, Başkan Şirin'in ardından Başkan Yardımcısı Avukat Hakan Sezer'i makamında ziyaret etti. Ziyarete Belediye Hukuk İşleri Müdürü Avukat Mustafa Süzük, belediye avukatları Zeynep Can Barlaz ve Tuncay Karakanat eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sezer, Baro Başkanı Ali Arslan ve yönetim kurulu adaylarına Ekim ayında yapılacak olan Baro Başkanlığı seçiminde başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Barosu'ndanturgutlu Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement