Manisa - Bıçaklı Kavgada 1 Kişi Öldü 1 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Manisa - Bıçaklı Kavgada 1 Kişi Öldü 1 Kişi Yaralandı

Manisa - Bıçaklı Kavgada 1 Kişi Öldü 1 Kişi Yaralandı

Bıçaklı kavgada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandıMANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'nde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

25.11.2016 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bıçaklı kavgada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı

MANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'nde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi, adliyeye sevk edildi.

Olay, dün (perşembe) saat 22.55 sıralarında, Utku Mahallesi'nde bulunan Ulupark'ta yaşandı. İddiaya göre A.Ö. (Ali Özdemir) (23), kız arkadaşı S.K.'den (Songül Kurt) (21) anlaşmazlık sonucu ayrıldı. Bir süre sonra S.K., Ö.Ö. (Ömer Öce) (23) ile arkadaşlık yapmaya başladı. Ayrılmalarına rağmen AÖ., S.K.'yı telefonla arayarak rahatsız etmeyi sürdürdü. S.K. ve Ö.Ö., Uşak'ta yaşayan A.Ö.'yü konuşmak için Manisa'ya davet etti. Yanına arkadaşı Yusuf Doğramacı'yı (24) alan A.Ö., Manisa'ya geldi. A.Ö., Ulupark içerisinde eski sevgilisi S.K. ve Ö.Ö. ile buluştu. Aralarındaki konuşma tartışmaya dönünce A.Ö. eski sevgilisi S.K.'ya tokat attı. Bunun üzerine sinirlenen Ö.Ö., A.Ö.'ye bıçak çekti. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen Yusuf Doğramacı, Ö.Ö.'ün savurduğu bıçakla göğsünden yaralandı. Kavgaya müdahale etmek isteyen S.K. de elinden yaralandı. Öfkesi dinmeyen Ö.Ö., olay yerinden kaçan A.Ö.'yü bıçakla kovaladığı sırada polis tarafından yakalandı. Ağır yaralanan Yusuf Doğramacı, ambulansla kaldırıldığı Manisa Devlet Hastanesi'nde öldü. Hastaneye kaldırılan S.K. ise tedaviye alındı. Olayla ilgil gözaltına alınan Ö.Ö. ve A.Ö., adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa - Bıçaklı Kavgada 1 Kişi Öldü 1 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement