Manisa Büyükşehir Akhisar'da Asfalt İçin Düğmeye Bastı - Son Dakika
Yerel

Manisa Büyükşehir Akhisar'da Asfalt İçin Düğmeye Bastı

Manisa Büyükşehir Akhisar\'da Asfalt İçin Düğmeye Bastı

Büyükşehir Yasası kapsamında 30 Mart yerel seçimlerin ardından Özel İdare’den şantiyeleri devralan Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Akhisar’da bulunan şantiyede güncellemeye başladı.

08.07.2014 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Yasası kapsamında 30 Mart yerel seçimlerin ardından Özel İdare'den şantiyeleri devralan Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Akhisar'da bulunan şantiyede güncellemeye başladı.

Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Akhisar Koordinatörü ve Manisa Büyükşehir ve Akhisar Belediyesi MHP Grubu Belediye Meclis Üyesi Doğan Ensivri ile Manisa Büyükşehir Ulaşım Komisyon Üyesi ve Akhisar Belediyesi MHP Grubu Meclis Üyesi Feza Yavuzkasap şantiyedeki durumu yerinde inceledi. İl Özel İdaresinden Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne sancılı bir geçiş süreci yaşadıklarını dile getiren Daire Başkanı Gençoğlu, bunu mazeret olarak söylemediklerini, en kısa zamanda bu aradaki kayıpları kapatıp çok hızlı bir süreçte eksik kalan asfalt noktaları tamamlayacaklarını kaydetti. 17 İlçeye aynı andan hizmet etmek için var gücü ile çalıştıklarına vurgu yapan Gençoğlu, yeni oluşum içerisinde olduklarını bundan dolayı yeni dönemi de verimli geçirmek istediklerini işaret etti. Kırsal alanlarda asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını belirten Gençoğlu, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve Ulaşım Komisyon Üyesi Feza Yavuzkasap'ın gözetiminde Akhisar şantiyesinin işlenebilirliğini arttıracaklarını kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Büyükşehir Akhisar'da Asfalt İçin Düğmeye Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement