Manisa Büyükşehir Belediyesi Heyeti Bosna Hersek'te - Son Dakika
Güncel

Manisa Büyükşehir Belediyesi Heyeti Bosna Hersek'te

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile beraberindeki heyet, Bosna Hersek'in batısında yer alan ve Manisa ile kardeş belediye olan olan Priyedor'u ziyaret etti.

14.08.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile beraberindeki heyet, Bosna Hersek'in batısında yer alan ve Manisa ile kardeş belediye olan olan Priyedor'u ziyaret etti.

Kültür Yazı Festivali kapsamında Priyedor kentinde düzenlenen etkinliklere katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Priyedor'un Bosna Hersek'teki anlaşma yaptıkları ilk kardeş belediye olduğunu hatırlatarak burada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Manisa'nın tarım ve sanayi alanında, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden birisi olduğunu söyleyen Ergün, gelecek günlerde Priyedor ile özellikle sanayi alanında işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

Priyedor Belediye Başkanı Marko Paviç ise iki şehir arasında kurulan dostluk köprülerinin uzun yıllar devam etmesini temenni ettiğini belirterek, geçen sene bölgede meydana gelen sel felaketinde Manisa'nın gösterdiği yardımseverlikten dolayı bir kez daha teşekkür etti.

Manisa'dan gelen heyet, Priyedor ziyareti kapsamında buradaki kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, yetkililerle özellikle tarım ve sanayi alanlarındaki tecrübelerini paylaşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa Büyükşehir Belediyesi Heyeti Bosna Hersek'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement