Manisa Büyükşehir'de Öncelik Öğrencilerin Sağlığı - Son Dakika
Güncel

Manisa Büyükşehir'de Öncelik Öğrencilerin Sağlığı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde paydaşlarından gelen talepleri geri çevirmeyerek halk sağlığının korunması noktasında haşere ile mücadelesine devam ediyor.

22.03.2016 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlıklar gibi paydaşlarından gelen talepleri geri çevirmeyerek hizmete dönüştürüyor. Gölmarmara Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara İlçe Koordinasyon Merkezi'ne başvurusu üzerine Büyükşehir Belediyesi ekipleri hemen harekete geçerek okulun bahçesinde ilaçlama faaliyetinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ilaçlama ile öğrencilerin ve öğretmenlerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim hayatına devam etmeleri noktasında destek sağlandı.

İlaçlama çalışmalarında insan, bitki ve hayvan sağlığını ön planda tutulduğunu söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, "17 ilçemizde vatandaşlarımızı haşerelerden korumak adına havaların ısınmasıyla birlikte mücadelemize başladık. Bu çalışmalarımızı yaparken paydaşlarımızın taleplerini de değerlendiriyor ve destek oluyoruz. Gölmarmara Kız Teknik ve Meslek Lisemizin isteği doğrultusunda okul bahçesinde ilaçlama çalışmaları gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin daha sağlıklı bir ortamda eğitim hayatlarını devam ettirmeleri için mümkün olan tüm desteği veriyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Büyükşehir'de Öncelik Öğrencilerin Sağlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement