Manisa - Cbü'de Bilim ve Bahar Şenliği - Son Dakika
Güncel

Manisa - Cbü'de Bilim ve Bahar Şenliği

Manisa - Cbü\'de Bilim ve Bahar Şenliği

Cbü'de Bilim ve Bahar ŞenliğiMANİSA Celal Bayar Üniversitesi'nce (CBÜ) bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Bilim ve Bahar Şenliği, yaklaşık 250 üniversiteli gencin birlikte oynadığı harmandalı oyunuyla renkli anlara sahne oldu.

11.05.2016 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cbü'de Bilim ve Bahar Şenliği

MANİSA Celal Bayar Üniversitesi'nce (CBÜ) bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Bilim ve Bahar Şenliği, yaklaşık 250 üniversiteli gencin birlikte oynadığı harmandalı oyunuyla renkli anlara sahne oldu.

Geçen pazartesi günü CBÜ'de başlayan Bilim ve Bahar Şenliği, düzenlenen çeşitli sergi, konferans, konser ve fuarlarla sürüyor. Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde öğrenciler için halk oyunları etkinliği düzenlendi. Farklı fakültelerdeki öğrenciler, ülkenin birçok yöresinin halk oyunları sergiledi. Öğrencilerinin performansı alkış aldı. Ardından da Süleyman Demirel Kültür Merkezi önünde yaklaşık 250 öğrenci bir araya gelerek birlikte harmandalı oynadı. Kız ve erkek öğrencilere halk oyunları hocası eşlik ederken, öğrencilerin toplu harmandalı gösterisi büyük ilgi çekti. Uncubozköy Kampüsü'nde yapılan harmandalı etkinliği ardından Muradiye Kampüsü'ndeki öğrenciler için tekrarlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa - Cbü'de Bilim ve Bahar Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement