Manisa Cbü'de Mezuniyet Törenleri - Son Dakika
Yerel

Manisa Cbü'de Mezuniyet Törenleri

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Mühendislik ve Tıp fakültelerinden bu yıl mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

18.06.2015 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Mühendislik ve Tıp fakültelerinden bu yıl mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

Manisa CBÜ Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni, Muradiye Yerleşkesindeki çim sahada gerçekleştirildi.

Törene Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi ile Eski Gümrük ve Tekel Bakanı Cafer Tayyar Sadıklar, belediye başkanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ile öğrenci aileleri katıldı.

Törende konuşan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Atik, öğrenmenin sadece okulda olmadığını, hayat boyu devam ettiğini belirterek "Bilginin ve teknolojinin insanlığın ortak malı olduğu bu çağda, mühendislik bilgilerinizle, mühendislik etiğiyle, toplumun ahlak kurallarıyla, dürüst mühendisler olarak çalışacağınızdan ve tüm insanlığa faydalı olacağınızdan hiç şüphe duymuyorum. Hayatınızın önemli dört yılını geçirdiğiniz Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ni ve Mühendislik Fakültesi'ni en iyi şekilde temsil edeceğinizden eminim" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından okulu dereceyle bitiren öğrencilere ödülleri verildi. Tören, öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

- Tıp Fakültesi'nden mezun olanlar için

Manisa CBÜ Tıp Fakültesi 15. Dönem Mezuniyet Töreni ise Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Törene Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, rektör yardımcıları ile yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Var, "Öğrencilerimiz eğitimi akredite edilmiş, bölgesine eksiksiz 3. basamak sağlık hizmeti sunan dev bir eğitim kurumundan mezun oldular ve aldıkları eğitim sayesinde hastalarına en doğru yaklaşımı gösteren başarılı hekimler olacaklar" ifadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Çelebi ise mezun olan öğrencilere başarılar diledi.

Dereceye girenlere hediyelerinin verilmesi ardından diğer öğrencilere temsili mezuniyet belgeleri verildi. Tören öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa Cbü'de Mezuniyet Törenleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement