Manisa'da 3 Bin Kişi Toplum Yararına Çalışacak - Son Dakika
Yerel

Manisa'da 3 Bin Kişi Toplum Yararına Çalışacak

Manisa\'da 3 Bin Kişi Toplum Yararına Çalışacak

Manisa’da toplum yararına çalışma programı kapsamında işe alınacak olan 3 bin kişinin 8 milyon fidan üretimi ve genç meşçere ormanlık alanların bakımını yapacağı öğrenilirken, projenin 6 ay süreceği ve çalışanlara asgari ücret ödeneceği bildirildi.

17.03.2015 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da toplum yararına çalışma programı kapsamında işe alınacak olan 3 bin kişinin 8 milyon fidan üretimi ve genç meşçere ormanlık alanların bakımını yapacağı öğrenilirken, projenin 6 ay süreceği ve çalışanlara asgari ücret ödeneceği bildirildi.

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Manisa Orman İşletme Müdürlüğü, Muradiye Orman Fidanlığı Müdürlüğü, Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü, Gördes Orman İşletme Müdürlüğü ve Demirci Orman İşletme Müdürlüğü arasında ağaçlandırma ve bakım işlerinde çalıştırılmak üzere 3 bin kişilik Toplum Yararına Program (TYP)'ın başlatılması ile ilgili protokoller imzalandı.

Proje kapsamında 8 milyon fidan üretimi, 32 bin 200 hektar genç meşcere ormanlık alan bakımını yapacak olan kursiyerlere aylık olarak asgari ücret ödenecek.

Toplamda 40 ayrı projede, Manisa'nın 17 ilçesinin tamamında yürütülecek olan programlar nisan ayında başlayacak ve 6 ay süreyle devam edecek.

Müracaatların internet üzerinden www.iskur.gov.tr uzantılı kurumun web adresinden yapılabileceği gibi Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Hizmet Merkezlerine şahsen başvurularak da yapılabileceği açıklandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'da 3 Bin Kişi Toplum Yararına Çalışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement