Manisa'da da 1 Tuğgeneral ve 1 Albay Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Manisa'da da 1 Tuğgeneral ve 1 Albay Gözaltında

Manisa\'da da 1 Tuğgeneral ve 1 Albay Gözaltında

Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ve Merkez Komutanı Albay Murat Yıldız, darbe girişimiyle ilgili gözaltına alındı.

16.07.2016 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ve Merkez Komutanı Albay Murat Yıldız, darbe girişimiyle ilgili gözaltına alındı.

Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ve Merkez Komutanı Albay Murat Yıldız, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'na bağlı Albay M. Arif Seyhun Kışlası'nda gözaltına alınan Tuğgeneral Arslan ve Albay Yıldız, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şubesi'ne getirildi. Zanlılar sorguya alındı. Sosyal medyadaki Facebook hesabı üzerinden gözaltılara ilişkin açıklama yapan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, "An itibariyle Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ekrem Arslan ve Merkez Komutanı Albay Murat Yıldız gözaltına alınmıştır. Devamı gelecek, bu vatan bir avuç haine teslim edilmeyecek kadar kıymetli" paylaşımı yaptı.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da da 1 Tuğgeneral ve 1 Albay Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement