Manisa'da Dericilerin Gündemi Atıksu Arıtma - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Dericilerin Gündemi Atıksu Arıtma

Manisa\'da Dericilerin Gündemi Atıksu Arıtma

Manisa ve ilçelerinde bulunan Deri Sanayicileri Sitesi’nden kaynaklı atık suların çözümlenmesine yönelik olarak deri işletmecileriyle Manisa Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

11.08.2015 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa ve ilçelerinde bulunan Deri Sanayicileri Sitesi'nden kaynaklı atık suların çözümlenmesine yönelik olarak deri işletmecileriyle Manisa Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Bektaş'ın yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Kula Kaymakamı Murat Güven, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, MASKİ Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı A. Ulvi Kaynak, MASKİ Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ali Öztozlu ile Manisa Merkez, Salihli ve Kula ilçelerinde faaliyet gösteren deri işletmecileri katıldı.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Manisa ilinde dericiler sitelerinin atık sularının çözümlenmesine noktasında görüş alışverişinde bulunuldu. Gediz Nehri'ni en çok kirleten unsurlardan bir tanesi olan dericiler sitelerinin arıtmaları ile ilgili çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı toplantıda, Gediz'in temizlenmesine yönelik yapılan diğer çalışmaların da değerlendirilmesi yapıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'da Dericilerin Gündemi Atıksu Arıtma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement