Manisa'da Faytonlarda Çorba Dağıtılıyor - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Faytonlarda Çorba Dağıtılıyor

Manisa\'da Faytonlarda Çorba Dağıtılıyor

Manisa Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde özel olarak yaptırılan faytonlarda sabahları öğrencilere ve vatandaşlara çorba dağıtıyor.

07.03.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde özel olarak yaptırılan faytonlarda sabahları öğrencilere ve vatandaşlara çorba dağıtıyor.

Celal Bayar Üniversitesi'ne ait BESYO ve Uncubozköy Kampüsü önünde tarihi faytonlar yerleştiren Manisa Belediyesi öğrencilere ders öncesinde sıcak çorba servisi yapıyor. Haftanın 5 günü ücretsiz olarak dağıtımı gerçekleştirilen çorba servisi 2013-2014 eğitim öğretim yılı sonuna kadar devam edecek. Celal Bayar Üniversitesi'nde okuyan öğrencilere ve o bölgeden geçen vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen uygulama hakkında bilgilendirmede bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürü Haşim Elmalı, "Yalnız Değilsin sloganıyla başlattığımız projemiz yeni bir meyve verdi. Bu yeni etkinliğimizde CBÜ'ye ait Uncubozköy Kampüsü ve BESYO'da öğrencilerimize sıcak çorba dağıtıyoruz. Hafta içi 5 gün boyunca ve her gün farklı bir çeşit dağıtılacak. Çok yakın zamanda aynı hizmeti Muradiye Kampüsü içerisinde de gerçekleştireceğiz. Bütün öğrencilerimizi sabah derse girmeden evvel sıcak çorbasını ücretsiz olarak içmeye davet ediyorum" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'da Faytonlarda Çorba Dağıtılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement