Manisa'da Hemzemin Geçitteki Kaza - Son Dakika
Ekonomi

Manisa'da Hemzemin Geçitteki Kaza

TCDD Genel Müdürlüğü'nce, Manisa'da hemzemin geçitte meydana gelen kazayla ilgili, "İzmir-Uşak seferini yapan yolcu treninin Alaşehir-Kavaklıdere istasyonları arasındaki hemzemin geçitten seyri sırasında, işçi minibüsünün tren lokomotifine yan taraftan çarpması sonucu kaza meydana geldi.

22.07.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TCDD Genel Müdürlüğü'nce, Manisa'da hemzemin geçitte meydana gelen kazayla ilgili, "İzmir- Uşak seferini yapan yolcu treninin Alaşehir- Kavaklıdere istasyonları arasındaki hemzemin geçitten seyri sırasında, işçi minibüsünün tren lokomotifine yan taraftan çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada minibüsteki 6 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybetmiş, 21 vatandaşımız da yaralanmıştır." ifadesi kullanıldı.

TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İzmir-Uşak seferini yapan 31619 sefer sayılı yolcu treninin saat 11.40'da Alaşehir-Kavaklıdere istasyonları arasındaki 167+947 kilometredeki hemzemin geçitten seyri sırasında, 45 J 4759 plakalı işçi minibüsünün, tren lokomotifine yan taraftan çarpması sonucu kaza meydana geldiği belirtildi.

Kaza nedeniyle minibüsteki 6 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği, 21 kişinin de yaralandığı ifade edildi.

Kazanın meydana geldiği yerde çapraz işaretli hemzemin geçit uyarı levhası bulunduğuna dikkat çekilen açıklamada, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Manisa'da Hemzemin Geçitteki Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Kapsamında 104 Çiftçiye Tohum Dağıtıldı
    14:56 Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Kapsamında 104 Çiftçiye Tohum Dağıtıldı

    Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi kapsamında 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulyesi dağıtıldı. Proje, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi ve bakanlık, İl Özel İdare ve çiftçi katkısıyla desteklendi. Törende konuşan yetkililer, projenin önemini vurgulayarak çiftçilere teşekkür etti.

  • Şangay, 2023'te Turist Sayısını Artırdı
    14:53 Şangay, 2023'te Turist Sayısını Artırdı

    Çin'in Şangay kenti, 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 73,5 artışla yaklaşık 326 milyon turist ağırladı. Bu turistlerin 3,64 milyonu yurtdışından geldi. Kentin turizm geliri ise bir önceki yıla göre yüzde 76,8 artarak 367,8 milyar yuanı aştı. Şangay Turizm Yatırımı Teşvik Konferansı'nda açıklanan bu istatistikler, kültür ve turizm sektöründe 26 projenin tamamlanmasının veya iyileştirilmesinin beklendiğini gösteriyor.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan:
    14:47 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz' ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaşadığı ekonomik sıkıntıdan dolayı sitem eden her vatandaşın sonuna kadar haklı olduğunu belirterek, " "Emeklilerimizi hak ettiği refah seviyesine biraz daha yaklaştıracağız. Milletimize asla bugüne kadar yalan söylemedik.

  • Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda Şubat Ayı İstatistikleri Açıklandı
    14:39 Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nda Şubat Ayı İstatistikleri Açıklandı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'nın 2024 yılı Şubat ayına ait yolcu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini paylaştı. İç hat yolcu trafiği 29 bin 933'e ulaşırken, havalimanına iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda 506'ya çıktı. Taşınan yük miktarı ise 309 ton olarak kaydedildi.


Advertisement