Manisa'da İki Komutan Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Manisa'da İki Komutan Gözaltında

Manisa\'da İki Komutan Gözaltında

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek Darbe girişimi dolayısıyla Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ve Merkez Komutanı Albay Murat Yıldız’ın gözaltına alındığını açıkladı.

16.07.2016 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek Darbe girişimi dolayısıyla Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ve Merkez Komutanı Albay Murat Yıldız'ın gözaltına alındığını açıkladı.

Mustafa kemal Atatürk'ün 'Vatana ihanetin bedeli olmaz. Er ya da geç bedeli ödenir' sözüyle kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, "An itibariyle Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ekrem Arslan ve Merkez Komutanı Albay Murat Yıldız gözaltına alınmıştır. Devamı gelecek, bu vatan bir avuç haine teslim edilmeyecek kadar kıymetli" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan dün gece saatlerinde yaptığı açıklamada, "Bizim aldığımız bilgiler çerçevesinde bu darbe girişimi başladığında bana gelen bilgi 'Darbe girişimi olmuş, yönetime el konulmuştur' diye bildiğim kadarıyla Tugay Komutanı yönetime el konulmuştur diye emniyet müdürümüzü aramış, emniyet müdürümüz de gerekli cevabı verdiği bilgisi bana geldi. Bu çerçevede Cumhuriyet Başsavcılığı hemen harekete geçti ve başsavcılığımız gerekli gözaltı kararını aldırttı. Hemen Garnizon Komutanlığında bu gözaltı kararını uygulamak için emniyeti harekete geçirdi" ifadelerini kullanmıştı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa'da İki Komutan Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement