Manisa'da Karne Töreni - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Karne Töreni

Manisa\'da Karne Töreni

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanması nedeniyle Hasan Türek Anadolu Lisesi’nde düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

24.01.2014 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanması nedeniyle Hasan Türek Anadolu Lisesi'nde düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Karne dağıtım törenine Vali Savaş'ın yanı sıra Yunusemre İlçe Kaymakamı Yüksel Topal, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürü Murat Çaka, Okul Aile Birliği üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 45 öğretmen, 2 İdari Personel, 3 Yardımcı Personel ile 616 öğrenciye hizmet ettiklerini belirten Okul Müdürü Çaka konuşmasında, okullarının öğretimi önemseyen, eğitimden vazgeçmeyen, ille de başarıyı hedefleyen bir okul olduğunu söyledi. Hasan Türek Anadolu Lisesi'nin Manisa'daki çok önemli eğitim ve öğretim kurumlarından biri olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy ise, önümüzdeki günlerde Manisa Merkez'deki 3 pilot okula Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tablet bilgisayar dağıtılacağını ve bu okullardan birisinin de Hasan Türek Anadolu Lisesi olacağının müjdesini verdi.

Vali Savaş yaptığı konuşmasında, "Bugün 2013-2014 Eğitim öğretim yılının ilk dönemini birlikte sonlandırıyoruz. Dilerim hepiniz bu dönemin başında umduğunuz sonuç ile şuan karşılaşmışsınızdır. Bu benim en büyük temennim" dedi.

Vali Savaş öğrencilere "Karnelerinizdeki notlarınızdan çok sizin nasıl olduğunuz, kendiniz ile ne derece barışık olduğunuz, aile bireylerinizle, kardeşinizle, arkadaşınızla ne derece dost, barışık olduğunuz, ailenizle, akrabalarınızla ilişkilerinizin nasıl olduğu, karnedeki notlardan daha önce geliyor. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum, sizler hem kendinizle hem de toplumla barışık olduğunuz sürece karnedeki notlarınız her zaman daha iyiye doğru gidecektir. Ben buna inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Savaş ve protokol üyeleri sınıflarda derece elde eden öğrencilere karne ve hediyelerini verdiler. Daha sonra Vali Savaş ve beraberindekiler Hasan Türek Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Kulübünün okul içerisindeki resim sergisini gezdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'da Karne Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement