Manisa'da MHP'den Seçilen Balkız'dan İlk Ziyaret Başkan Ergün'e - Son Dakika
Güncel

Manisa'da MHP'den Seçilen Balkız'dan İlk Ziyaret Başkan Ergün'e

Manisa\'da MHP\'den Seçilen Balkız\'dan İlk Ziyaret Başkan Ergün\'e

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, 7 Haziran'da gerçekleştirilen milletvekili seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre MHP Manisa Milletvekili seçilen Zeynel Balkız'ı makamında ağırladı.

08.06.2015 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, 7 Haziran'da gerçekleştirilen milletvekili seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre MHP Manisa Milletvekili seçilen Zeynel Balkız'ı makamında ağırladı. Balkız'ı tebrik eden Başkan Ergün, seçimlerin Manisa ve Türkiye adına hayırlı olmasını diledi.

MHP Manisa milletvekili seçilen Zeynel Balkız, partisinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyarette etti. Seçim sonuçlarının hayırlı olması dileğinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "2011 seçimleriyle karşılaştırıldığında MHP'nin Manisa'da almış olduğu oyu 145 binden 211 bin oya taşıdık. Oy artışı olmasına rağmen milletvekili sayısının 2'de kalmış olması bizleri üzdü. Tabii ki bunda bir etken daha var. Manisa'nın 10 milletvekili sayısının 9'a düşmüş olması bu seçimde bizim alabileceğimiz bir milletvekili sayısının aynı kalmasına sebebiyet verdi. Vatandaşımızın almış olduğu karar bu. Demokrasinin kuralları içerisinde vatandaşımız böyle takdir görmüş. Saygı duymak lazım. Hayırlısı olsun. Oy kullanırken yaptığım açıklama da yeni bir dönem başlayacağını söylemiştim. Ülke genelinde şu anda değişimin olması bir teselli oldu" diye konuştu.

"BURUK BİR SEVİNÇ YAŞADIK"

Geride kalan seçimi değerlendiren MHP Manisa Milletvekili Zeynel Balkız da başkan Ergün'e ulaşmak istedikleri çıtanın mahalli seçimlerde almış olunan oy oranı olduğunu belirtip, "Gerçekten sizin yaptığınız mücadele ve Manisa'ya getirdiğiniz hava çok yüksek bir çıta. Bu seçimde de bütün aday arkadaşlarımız ve teşkilatlarımız ellerinden geleni yapmaya çalıştılar ve gayret içerisinde oldular. AKP'nin oylarında düşme var. Son seçim itibariyle CHP'nin oylarında bir değişim yok. MHP'nin oylarında da bir artış var. Ama bu artış aritmetiği değiştirmediği için buruk bir sevinç yaşadık. Elbette bundan sonraki sürece bakmak gerekiyor. Bugün için yapılması gereken öz eleştiriyi teşkilatlarımızla birlikte yaptıktan sonra demokrasinin gelişmesi ve ülkedeki refah seviyesinin artması için olumlu bir perspektiften üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışacağız" dedi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da MHP'den Seçilen Balkız'dan İlk Ziyaret Başkan Ergün'e - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement