Manisa'da Tarihe Yolculuk Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Tarihe Yolculuk Devam Ediyor

Manisa\'da Tarihe Yolculuk Devam Ediyor

Yunusemre Belediyesi, Akmescit Mahallesinde ikamet eden bayanları ‘Manisa’da Tarihe Yolculuk’ Projesi kapsamında, Salihli, Bozdağ ve Gölcük’e götürdü.

02.06.2016 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, Akmescit Mahallesinde ikamet eden bayanları 'Manisa'da Tarihe Yolculuk' Projesi kapsamında, Salihli, Bozdağ ve Gölcük'e götürdü. Tarihi ve turistik mekanları gezen hanımlar, illerindeki güzellikleri yerinde görme fırsatı buldu.

Yunusemre Belediyesi ilçede yaşayan hanımlara, yaşadıkları kenti tanıma fırsatı sunuyor. Manisa'da Tarihe Yolculuk Projesi kapsamında bu kez Akmescitli bayanlar, Salihli, Bozdağ ve Gölcük'ü gezdi. Tarihi, turistik ve ören yerlerini gezen bayanlar, gördükleri yerlere hayran kaldı. Kendilerine bu imkanı sunan Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür eden bayanlar duygularını, "Belediyemizin organizasyonuyla buraları görme fırsatı bulduk. Çok güzel bir gezi oldu. Ev hanımları olarak, gerçekleştirdiği projelerde bizleri düşünen ve bizlerin monoton hayatlarına bir aktivite katarak mutlu eden Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." sözleriyle özetledi.

PROJE DEVAM EDECEK

Belediye olarak bayanlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur da, bu tür projelerin devamının geleceğini müjdeledi. Başkan Yardımcısı Uygur konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yunusemre Belediyesi olarak sosyal ve kültürel geziler düzenleyerek, bayanlarımızı daha önce görme imkanı bulamadıkları tarihi yerlere götürüyoruz. Şimdiye kadar düzenlediğimiz onlarca tarihi gezimizden bayanlarımızın memnun kalmaları ve bu tür tarihi gezilerin devam etmesini talep etmeleri bize yaptığımız çalışmanın ne kadar gerekli olduğunu gösterdi. Bu nedenle bundan sonra da Yunusemre Belediyesi olarak bu tür sosyal projeler yürütmeye devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'da Tarihe Yolculuk Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement