Manisa'da TOKİ Konutları Kura Çekimi - Son Dakika
Güncel

Manisa'da TOKİ Konutları Kura Çekimi

Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Yunusemre ilçesindeki Akgedik bölgesinde inşa edilen Yunuskent Projesi'nin bin 101 konutluk ilk etabındaki konutların kura çekimi gerçekleştirildi.

21.11.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Yunusemre ilçesindeki Akgedik bölgesinde inşa edilen Yunuskent Projesi'nin bin 101 konutluk ilk etabındaki konutların kura çekimi gerçekleştirildi.

Atatürk Spor Salonu'nda noter huzurda yapılan kura çekimine Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, İsmail Bilen, Yunusemre Kaymakamı Sıdkı Zehin, Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin ile TOKİ 1. Etap hak sahipleri katıldı.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi şehit olanlar anısına darbe gecesini anlatan sunumla başlayan program, Mehter Takımı'nın mini konserinin ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Törende konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 15 Temmuz darbe girişimine karşı duran ve hayatını veren Türk toplumunun yüz binlerce konuta sahip olmasının hakkı olduğunu ifade ederek, "Demokrasisine sahip çıkan bir halka bin değil yüz binlerce ve milyonlarca konut vermememiz gerekir. Bunu da yapıyoruz." diye konuştu.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, gelecek nesiller için belediyecilik yaptıklarını belirtti.

Çerçi, "Akgedik bölgemizde Türkiye'ye yakışır modern bir kent kuruyoruz. 5 bin 600 konutun bulunduğu ve nereyse bir ilçe nüfusunun yaşayacağı yeni bir kent oluşuyor. İlk etap hak sahipleri evlerine önümüzdeki yıl eylül ayı içinde oturmaya başlayacaklar. 2+1 konut sahipleri evlerine girdikten sonra ödeme başlarken, 3+1 konut sahiplerimiz ise sözleşme tarihinden 4 ay sonra ödemelerine başlayacaklar. Bin 500 konutluk ikinci etap çalışmalarımız ise yine önümüzdeki eylül ayı içinde başlayacak. Ayrıca Laleli, Mesir, Lalapaşa ve Mutlu mahallelerimizi kapsayan kentsel dönüşüm çerçevesinde 6 bin 500 yeni konut daha yapacağız. Belediye olarak gelecek nesiller için belediyecilik yapıyoruz. Sadece altyapı, su, yol yapmıyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından konutların kura çekimi yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da TOKİ Konutları Kura Çekimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement