Manisa'da Toplu Sünnet Töreni - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Toplu Sünnet Töreni

Manisa'da Sevgi Evlerinde kalan 6 ile 12 yaş arasındaki 32 çocuk, kurum, kuruluş ve hayırsever derneklerin destekleriyle sünnet edildi.

30.09.2014 16:47  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sevgi Evleri'nde kalan 6 ile 12 yaş arasındaki 32 çocuk, kurum, kuruluş ve hayırsever derneklerin destekleriyle sünnet edildi.

Sevgi Evleri bahçesinde gerçekleştirilen törende konuşan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, yetiştirme yurdu ve sevgi evlerinde kalan çocukların topluma faydalı birer birey olarak iyi yetişmesi için devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini kaydetti.

Vali Bektaş, "Koruyoruz, kolluyoruz. İyi bir gelecek sahibi olması, topluma yararlı bir birey haline gelmesi için var gücümüzle savaşıyoruz. Devletin gücü her zaman onların yanında. Ancak sevginin gücünü tam anlamıyla verecek olanda fedakar ailelerimizdir. Toplumda her bir aile bir çocuğa koruyucu ailelik yapsa, ne sevgi evleri nede yetiştirme yurtları kalır" diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan da koruyucu ailenin önemine dikkati çekerek, "Ne yaparsak yapalım bir çocuğun aile ortamında yetiştirilmesi ayrı bir duygu" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Türkiye'de önemli çalışmalara imza attığını vurguladı.

Yapılan konuşmaların ardından sünnet olan 32 çocuğa birer kol saati hediye edildi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'da Toplu Sünnet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement