Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu

Manisa\'da Uyuşturucu Operasyonu

Manisa’nın Demirci ilçesinde Demirci Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Salihli KOM Grup Amirliği ve Ahmetli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

01.12.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Demirci ilçesinde Demirci Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Salihli KOM Grup Amirliği ve Ahmetli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Demirci Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Salihli KOM Grup Amirliği ve Ahmetli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Manisa'nın Demirci ilçesinde farklı noktalarda yapılan aramalarda 11 adet sentetik uyuşturucu hap, 36 buçuk gram esrar maddesi, 36 adet kenevir bitkisi ele geçirildi. Yapılan aramalar kapsamında göz altına alınan iki şüpheliden adliyeye sevk edilen K.C. isimli şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderilirken, T.N. ise Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca soruşturmayı derinleştiren emniyet ekipleri Demirci ilçesinde B.Ö ve Y.Y. isimli iki şahsın da ev, işyerleri ve araçlarında da arama yaptı. Şüphelilere yönelik yapılan aramalarda ise farklı farklı markalarda 6 bin 247 paket gümrük kaçağı sigara, 67,58 gram esrar ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Emniyet yetkililerinin soruşturmayı sürdürdüğü öğrenildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement