Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu

Manisa\'da Uyuşturucu Operasyonu

Manisa’da 5 ayrı eve düzenlenen eş zamanlı operasyonda bin 670 gram esrar maddesi ile 45 adet kenevir bitkisi ve bir adet dijital tartı ele geçirildi.

09.01.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da 5 ayrı eve düzenlenen eş zamanlı operasyonda bin 670 gram esrar maddesi ile 45 adet kenevir bitkisi ve bir adet dijital tartı ele geçirildi.

Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Salihli KOM Grup Amirliği görevlileri tarafından sokak satıcılarına yönelik 7 ay süreli çalışma yapıldı. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik Salihli'de 2, Alaşehir'de 1 ve Kula ilçesinde 2 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 6 şüpheli yakalanırken, bu şahısların evlerinde 45 adet kenevir bitkisi, bin 670 gram esrar maddesi ve 1 adet dijital tartı ele geçirildi. Emniyetteki ifadelerinin ardından Salihli Adliyesi'ne sevk edilen 6 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 şüpheli serbest bırakıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement