Manisa'da Yüzme, Okçuluk ve Badminton Kurslarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Yüzme, Okçuluk ve Badminton Kurslarına Yoğun İlgi

Manisa\'da Yüzme, Okçuluk ve Badminton Kurslarına Yoğun İlgi

Manisa’da Şehzadeler ilçe Kaymakamlığı ve Şehzadeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen yaz spor okulları kapsamında yerinde eğitim programıyla yüzme, okçuluk ve badminton branşlarında yaklaşık 200 öğrenciye kurs veriliyor.

10.07.2015 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da Şehzadeler ilçe Kaymakamlığı ve Şehzadeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen yaz spor okulları kapsamında yerinde eğitim programıyla yüzme, okçuluk ve badminton branşlarında yaklaşık 200 öğrenciye kurs veriliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Şehzadeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Öztürk, "Kaymakamlığımızın öncülüğünde yaz spor okulları kapsamında yerinde eğitim uygulamasıyla yüzme, okçuluk ve badminton olmak üzere 3 branşta yaklaşık 200 öğrenciye kurs veriyoruz .Yüzme branşında yapılan çalışmalarda Selim şahlar, Karaağaçlı, Yeniköy, Ahmet Bedevi ve Kazımkarabekir mahallerindeki kız ve erkek yaklaşık 110 öğrenciyi ikametgahlarından alınarak CBÜ ve BESYO yüzme havuzuna getirilerek yüzme eğitimi veriyoruz. Öğrencilerimizin sadece taşımaları değil mayo ve boneleri de kaymakamlığımızca karşılanmaktadır" dedi.

Karaoğlanlı, Sancaklı Bozköy Mahallerinde yapılan çalışmalarda ise okçuluk ve badminton branşında kız ve erkek yaklaşık 50 öğrenciye eğitimler verdiklerini belirten Öztürk, "Çocuklarımızın yaz tatillerini verimli geçirmelerine yardımcı olmak amacıyla sportif etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımızın spor aktivitelerin için de olmaları çok önemli Spor çocukların fiziksel, mental ve ruhsal gelişimini desteklediği gibi, kendilerine özgüvenlerini, yeni arkadaş kazanmalarını sağlayan çok iyi bir araçtır." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'da Yüzme, Okçuluk ve Badminton Kurslarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement